Το πρωτοσέλιδο της Ορθόδοξης Αλήθειας

unnamed

Κυκλοφορεί και αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα η εβδομαδιαία θρησκευτική εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια με πλούσια θεματολογία και αρθρογραφία. Βασικό θέμα της εφημερίδας είναι η αντιπαράθεση μεταξύ των θεολόγων για το μάθημα των θρησκευτικών που λαμβάνει σοβαρές διαστάσεις, την ώρα που προωθούνται αλλαγές από το αρμόδιο υπουργείο. Επίσης φιλοξενείται συνέντευξη του Στέλιου Παπαθεμελή που μιλά με σκληρά λόγια για την κυβέρνηση ενώ υπάρχει και μεγάλο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας.

unnamed

Η εφημερίδα επίσης αποκαλύπτει ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσφεύγει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια κατά της Τουρκίας. Παράλληλα υπάρχουν ρεπορτάζ για να νέα των Μητροπόλεων και την υποδοχή των λειψάνων του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά.

Επίσης δημοσιεύονται τα προγράμματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκκλησιαστικών σταθμών και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις της εβδομάδας, μαζί με πολλές μόνιμες στήλες για την ιστορία, τη μαγειρική, το βιβλίο, τον πολιτισμό κλπ.

Η εφημερίδα κοστίζει 1,5 ευρώ ενώ υπάρχει και η «πλούσια» έκδοση με 3,5 ευρώ στην οποία περιλαμβάνεται ένα βιβλίο για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου Νεκταρίου και ο παρακλητικός κανών στον Άγιο με τον σπουδαίο πρωτοψάλτη Ευάγγελο Γκίκα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Άρχισαν πάλι οι κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Από χθες με απόφαση της κυβέρνησης άρχισαν πάλι οι κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων για ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Close