Το ρωσικό καταδρομικό «MOSKVA», ετοιμάζει καταιγίδα με πυραύλους στο ISIS, βίντεο

Tα ρωσικά πλοία στη Μεσόγειο, με επικεφαλής το ρωσικό καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων «MOSKVA» προετοιμάζονται να εξαπολύσουν μια καταιγίδα με πυραύλους προς την συριακή ενδοχώρα , αναφέρει  σχετικό δημοσίευμα.

Την είδηση  επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η απόφαση για το κατά πόσον υπάρχει ανάγκη για επιθέσεις με ρουκέτες, θα αναλάβει η διοίκηση, πρόσθεσε ο ίδιος.

Από το πρωί όμως της  Παρασκευής , ο συριακός στρατός  σε συντονισμό με την Χεζμπολάχ , τους Ιρανούς Φρουρούς , και  την Ιρακινή πολιτοφυλακή  ( τάγματα Αλ-Μπάαθ ),  ξεκίνησε  ευρείας κλίμακας επίθεση στο Χαλέπι,  μετά από σχεδόν ένα χρόνο αδράνειας κατά μήκος αυτής της περιοχής της οροσειράς Azzan .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Συρίας και οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ κατέλαβαν τέσσερις τοποθεσίες εκδιώκοντας πλήρως τις οργανώσεις  των ισλαμιστών ανταρτών   Jabhat Al-Shamiyah ,  Harakat Ahrar Al-Sham, και μονάδες της αποκαλούμενης μετριοπαθούς αντιπολίτευσης  (FSA) , με αποτέλεσμα έναν αρκετά μεγάλο αριθμό νεκρών μαχητών του εχθρού .

Την ίδια στιγμή η ομάδα των ρωσικών πλοίων στη Μεσόγειο Θάλασσα ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να εξαπολύσει  κυριολεκτικά έναν καταιγισμό  πυραύλων μικρού και μεσαίου βεληνεκούς εναντίον των  θέσεων, «του ισλαμικού  κράτους» στην Συρία, τόνισε ο επικεφαλής της Κεντρικής  Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του  ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Andrew Kartapolov σε συνέντευξή του στην εφημερίδα  «Komsomolskaya Pravda».

 

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, είναι γνωστό ότι η πρωινή επίθεση είναι το προοίμιο της μεγάλης έκτασης επίθεσης του συριακού στρατού, των Ιρανών και των Ιρακινών πολιτοφυλακών, με την συνδρομή ρωσικών αεροσκαφών,   εναντίον του ISIS. Ο καταιγισμός πυραύλων στο σημείο της επίθεσης θα κάμψει τελείως το ηθικό  των Τζιχαντιστών , οδηγώντας τους στην Τουρκία ή στην Ιορδανία.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο ισλαμικός στρατός έχει πολλές και  σημαντικές απώλειες τις προηγούμενες ημέρες , οι οποίες τον ανάγκασαν  να αλλάξει  την τακτική του, με διασπορά των δυνάμεων του ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές. Η συνέχεια θα είναι ένας διαρκής αστικός πόλεμος  τύπου  Στάλιγκραντ με πολλές απώλειες και από τις δύο πλευρές .

pentapostagma

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Σπάνιο βίντεο από το πυραυλικό οπλοστάσιο του Ιράν
Σπάνιο βίντεο από το πυραυλικό οπλοστάσιο του Ιράν

Μετά την πρόσφατο ψήφισμα που υιοθέτησε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το οποίο απαγορεύει στο Ιράν να αναπτύσσει πυραύλους με...

Close