Το Σαρακοστιανό προσευχητάρι με την Ορθόδοξη Αλήθεια

 

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια», με αφορμή την κατανυκτική περίοδο της Σαρακοστής κυκλοφορεί με το 2πλό cd “Η ακολουθία των χαιρετισμών της Παναγίας . Ο Πέτρος Γαϊτάνος ψάλλει τους υπέροχους ύμνους με αναφορά στην Παναγία . Μαζί η εφημερίδα προσφέρει και το “Σαρακοστιανό προσευχητάρι” , ένα πολύτιμο βοήθημα για την αγία Τεσσαρακοστή.
Η “Ορθόδοξη Αλήθεια” στο βασικό της θέμα, προβάλει τους ακρίτες μοναχούς που φυλάτουν Θερμοπύλες απέναντι από τα Ίμια. Την ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, αυτοί κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία στο Μετόχι της Αγίας Τριάδος στην Κάλυμνο και υπηρετούν με ζήλο την πατρίδα.
Ο Αγιορείτης π. Επιφάνιος Μυλοποταμινός,που φτιάχνει κρασί και είναι μάγειρας στην κουζίνα του Άθωνα, μιλά στην εφημερίδα για το όνειρο της αναβίωσης του Μυλοποτάμου, στο Ιερό Κάθισμα του Αγίου Ευσταθίου που έγινε πραγματικότητα, τα μυστικά της μοναστηριακής κουζίνας και την οινοποιία.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

– Η Ορθόδοξη χριστιανική πίστη στην ποίηση του Κωστή Παλαμά

– Θεμελιώθηκε κέντρο υγείας στο Κονγκό από τον Μητροπολίτη Κινσάσας
κ. Νικηφόρο.

-Τραπέζι αγάπης στους εργαζομένους υπαλλήλους τεχνικών υπηρεσιών και
καθαριότητας του Δήμου έστρωσε και φέτος ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

-Πώς η διατροφή της Σαρακοστής ωφελεί τα παιδιά.

-Τρένο στη Συμφερούπολη της Ρωσίας , λειτουργεί ως ναός και ιατρείο.
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο και τα δύο cd κοστίζει 3,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
H ελπίδα του κόσμου ολοκλήρου
Τότε κτυπούσαν τον Παύλο με πέτρες…τώρα;

Είναι μεγάλη παρηγοριά να πάθεις κάτι για το Χριστό.

Close