Τρέμει το καθεστώς Ερντογάν

Ο Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ (Hüseyin Kocabıyık), βουλευτής Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, δήλωσε με ανάρτησή του στο Twitter ότι «σε περίπτωση δολοφονίας υψηλόβαθμου στελέχους της (τουρκικής) κυβέρνησης, ο λαός θα εισβάλει στις φυλακές και θα κρεμάσει όλους τους κρατούμενους οπαδούς του Γκιουλέν και μέλη του PKK».

kocabiyik

Πρόκειται για πρωτοφανή δήλωση, η οποία όμως φανερώνει τα εξής δύο πράγματα: α) Το ισλαμιστικό καθεστώς στην Τουρκία δεν αισθάνεται ασφαλές και κατά πάσα πιθανότητα είναι ο ίδιος ο Ερντογάν που φοβάται για τη ζωή του και β) οι κρατούμενοι στις φυλακές χρησιμοποιούνται πλέον ως όμηροι από την πλευρά του τουρκικού κράτους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάικλ Ρούμπιν (Michael Rubin), πανεπιστημιακός και (πρώην) αναλυτής του Πενταγώνου, σε άρθρο του που αναδημοσιεύτηκε στο NewsWeek στις 15 Οκτωβρίου 2016, προέβλεψε ότι θα γίνει σύντομα και νέο πραξικόπημα στην Τουρκία και αυτή τη φορά ο Ερντογάν θα πεθάνει. «Για την ακρίβεια» γράφει στο άρθρο του «ο Ερντογάν είναι ήδη νεκρός».

 

ΠΗΓΗ: tribune.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Σε κάλεσαν σε γεύμα σε ημέρα νηστείας, τι κάνεις;
Το Αγιορείτικο τυπικό της Νηστείας των Χριστουγέννων

Η νηστεία των Χριστουγέννων αρχίζει από τις 15 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 24 Δεκεμβρίου.

Close