Τραγωδία στα Τέμπη: Ο π. Χριστόδουλος τέλεσε την κηδεία του γιού του

Σε κλίμα απόλυτης θλίψης και οδύνης τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας, 6 Μαρτίου η κηδεία του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος ήταν ένα από τα δεκάδες θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Ο πατέρας του άτυχου 23χρονου φοιτητή, πατήρ Χριστόδουλος τέλεσε το μυστήριο της κηδείας του γιου του, μαζί με τον νονό του Κυπριανού, που είναι επίσης ιερέας, συγκλονίζοντας με τα λόγια του.

 

 

Ο τραγικός πατέρας αποχαιρέτησε το παιδί του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι θα παντρευόταν στις 27 Αυγούστου την αγαπημένη του Χριστίνα. Μάλιστα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Άνδρο για να πάρει την ευχή του γάμου.

 

 

 

 

« Τι θα κάνεις την Τυρινή γιε μου; τον ρώτησα, θα πάω με τη Χριστίνα μου στην Άνδρο για να προσευχηθούμε και να πάρουμε την ευλογία της Αγίας Μαρίνας μου είπε. Ευλογημένα να πάτε γιε μου, προσεκτικά, με το καλό να επιστρέψετε του είπα εγώ», είπε συγκεκριμένα ο πατέρας του Κυπριανού στον επικήδειό του.

 

 

 

 

 

«Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάποιον είναι ότι θα είμαστε δίπλα σου αλλά τον τρόπο και τον χρόνο μπορεί να μας το πει ο παντοκράτωρ Κύριος. Τώρα ο Θεός είναι δίπλα σου γιε μου, δίπλα στην πολυμαρτυρική σορό σου αλλά και στην όλο φως ψυχή σου. Η Αγία Μαρίνα οι Άγιοι Απόστολοι, ο Απόστολος Βαρνάβας και η μάνα μας η Παναγία θα είναι μαζί σου λεβέντη μου», είπε επίσης.

 

newsbomb.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Συναξάρι 8 Μαρτίου, Όσιος Θεοφύλακτος
Συναξάρι 8 Μαρτίου, Όσιος Θεοφύλακτος

Ο Όσιος Θεοφύλακτος καταγόταν από την Ανατολή και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορος Λέοντος του Δ' (775 - 780...

Close