«Υπάρχει κάτι σε αυτή τη γη που δεν δεσμεύεται. Αυτό που είναι μέσα μας. Η ψυχή μας. Μόνο εμείς μπορούμε να το ξεπουλήσουμε» – Βασίλης Τσαμπρόπουλος(αποκλειστικό)

«Υπάρχει κάτι σε αυτή τη γη που δεν δεσμεύεται. Αυτό που είναι μέσα μας. Η ψυχή μας. Μόνο εμείς μπορούμε να το ξεπουλήσουμε» - Βασίλης Τσαμπρόπουλος(αποκλειστικό)

«Υπάρχει κάτι σε αυτή τη γη που δεν δεσμεύεται. Αυτό που είναι μέσα μας. Η ψυχή μας. Μόνο εμείς μπορούμε να το ξεπουλήσουμε» – Βασίλης Τσαμπρόπουλος

Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και ενώ τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο, μία Ορχήστρα που γεννήθηκε μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες αντιστάθηκε και παρουσίασε την 1η Ιουλίου στον κατάμεστο κήπο του Μεγάρου ένα εξαιρετικό πρόγραμμα όπου το Μπολερό του Ραβέλ συνάντησε τη Γαλάζια Ραψωδία του Γκέρσουιν.
Ψυχή της Συναυλίας υπήρξε ο διεθνούς φήμης πιανίστας, συνθέτης και μαέστρος Βασίλης Τσαμπρόπουλος, ο ιδρυτής αυτής της Ορχήτρας – φαινόμενο, που όχι μόνο ιδρύθηκε την εποχή που άλλες Ορχήστρες έκλειναν, αλλά λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον κοινό δρόμο της αναβολής ή ακύρωσης, που ακολούθησαν άλλες Ορχήστρες, προσφέροντας μία μαγική βραδιά στον κόσμο που κατέκλεισε το βράδυ της Τετάρτης το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η βραδιά έκλεισε με τα συγκλονιστικά λόγια του Μαέστρου Βασίλη Τσαμπρόπουλου, ενόψει των δύσκολων ημερών που διανύουμε και των δύσκολων αποφάσεων που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

“Υπάρχει κάτι σε αυτή τη γη που δεν δεσμεύεται. Αυτό που είναι μέσα μας. Η ψυχή μας. Μόνο εμείς μπορούμε να το ξεπουλήσουμε. Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να πουλήσουν το είναι τους, το κάνουν για πολύ λίγα χρήματα. Το κάνουν για το τίποτα”

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ: https://youtu.be/5IPAhEiSjXc

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Τα σενάρια της επόμενης μέρας του «ναι» και του «όχι»
Τα σενάρια της επόμενης μέρας του «ναι» και του «όχι»

Στο δεκαετές ταξίδι του γυρισμού προς την Ιθάκη ο Έλληνας ήρωας Οδυσσέας καθώς το πλοίο του περνούσε ανάμεσα από μια...

Close