Υπόθεση των ελλήνων στρατιωτικών μας: Τι νέο επιβάλλουν οι Τούρκοι

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το «πρόγραμμα επικοινωνίας που έχουν βάλει οι Τούρκοι στην επικοινωνία των δυο στρατιωτικών με τις οικογένειές τους.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το «πρόγραμμα επικοινωνίας που έχουν βάλει οι Τούρκοι στην επικοινωνία των δυο στρατιωτικών με τις οικογένειές τους.

Αρχικά, έκαναν «καψόνι» στις δυο οικογένειες και αντί να συναντηθούν οι γονείς με τα παιδιά τους χθες Δευτέρα, πήγαν την συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή. Αύριο ωστόσο θα γίνει τηλεφωνική επικοινωνία.

Οι Τούρκοι φαίνεται να παγιώνουν ένα πρόγραμμα επικοινωνίας. Κάθε Τετάρτη η επικοινωνία θα είναι τηλεφωνική και κάθε Παρασκευή θα γίνεται επισκεπτήριο.

Αυτό ακριβώς είναι και ιδιαίτερα ανησυχητικό, γιατί δείχνει να λαμβάνει χαρακτηριστικά μόνιμης κατάστασης και όχι παροδικής. Το βέβαιο είναι ότι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι και περιμένουν να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεσή τους.

Στις 6 Απριλίου οι δικηγόροι τους θα καταθέσουν εκ νέου αίτηση για την αποφυλάκισή τους, με αίτημα να διαμείνουν μέσα στο προξενείο εως ότου εκδικαστεί η υπόθεσή τους. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει και μεγάλες πιθανότητες να εγκριθεί.

Όλοι ελπίζουν σε μια γρήγορη δίκη που θα φορά την παράνομη είσοδο και μόνο, γεγονός που θα τους επιτρέψει να γυρίσουν σύντομα με μια μικρή ποινή.

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Εκατοντάδες προσκυνητές μάρτυρες στο φοβερό Θαύμα του Αγίου Νεκταρίου
Το δωμάτιο όπου εκοιμήθη ο Αγιος Νεκτάριος,, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο έχει μετατραπεί σε χώρο….

Το δωμάτιο του Αγίου Νεκταρίου, όπου καθημερινά άνθρωποι θέλουν να το επισκεφθούν και να προσευχηθούν για την υγεία των ασθενών,...

Close