Φασολάκια λαδερά του παπά Χερουβίμ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλύνουμε.Αν ειναι κατεψυγμένα τα βάζουμε στην κατσαρόλα όπως είναι.Τα τοποθετούμε στο τσικάλι με το λάδι και το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε λίγο,σαν τα ροδίσουμε.
Ύστερα ρίχνουμε το νερό.Στα κατεψυγμένα όχι,μόνον αν δούμε ότι χρειάζονται.Πριν ψηθούν καλά ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τα αφήνουμε όλα τα ψηθούν αρκετά, αλλά να είναι η σάλτσα λίγο ζουμερή. Αν θέλουμε βάζουμε λίγες πατάτες, όταν ρίξουμε την ντομάτα.

Υλικά :

600 γραμμάρια φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
4 φλιτζάνια λάδι
3 ποτήρια νερό
4 κουταλάκια τριμμένο κρεμμύδι
1 1/2 φλιτζάνι ντομάτα τριμμένη
μισό κουταλάκι αλάτι
λίγο πιπέρι

πηγη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Καταπέλτης ο Μητροπολίτης Μεσογαίας για την αλλαγή φύλου και την παγκόσμια στήριξη στην ομοφυλοφιλία

«ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ» Ὑπό τήν αἰγίδα τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος πραγματοποιήθηκε, τήν Τρίτη 6...

Close