Φθιώτιδος Συμεών : Xάρισε εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα σε πλημμυροπαθείς περιοχές

Περισσότερα από 100 σπίτια πλημμυροπαθών περιοχών της Φθιώτιδας επισκέφτηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών μετά την Θεία Λειτουργία που ετέλεσε στο Ζηλευτό, ένα από τα χωριά που επλήγησαν έντονα από τα σπάνια καιρικά φαινόμενα του «ΙΑΝΟΣ» και τις τελευταίες πλημμύρες.
Για μία ακόμη φορά ο Ποιμενάρχης της Φθιώτιδας βρέθηκε κοντά στους δοκιμαζόμενους κατοίκους αυτών των περιοχών.

Μόνο που σήμερα δεν ήταν μια συνηθισμένη ανθρωπιστική αποστολή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, όπως αυτές που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Σήμερα επέλεξε ο κ. Συμεών να επισκεφτεί σπίτια που έχουν μικρά παιδιά για να χαρίσει χαμόγελο και χαρά σε αυτά τα παιδιά, πολλω δε μάλλον που κάποιοι τόποι παιδικής αναψυχής έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από την θεομηνία.

Πολύχρωμες σχολικές τσάντες με διάφορα σχολικά είδη, γλυκίσματα με σοκολατένιες γεύσεις και παιδικά παιχνίδια ήταν το δώρο του κ. Συμεών, ο οποίος μαζί με συνεργάτες του από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο τα ετοίμασε αλλά και τα μοίρασε πόρτα – πόρτα, σπίτι – σπίτι, στο Ζηλευτό, στα Στύρφακα και στο Λιανοκλάδι, για να έχει και μια προσωπική επικοινωνία με τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχαριστεί για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του για συμμετοχή και βοήθεια σε αυτήν την δράση της αγάπης:

•Τον φιλανθρωπικό οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», που προσέφερε σχολικές τσάντες και σχολικά είδη

•Την εταιρεία «CHIPITA», που προσέφερε γλυκίσματα

•Τις επιχειρήσεις της πόλεως που προσέφεραν υπέροχα παιδικά παιχνίδια: 1)ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, Πυροτεχνήματα, Ροζάκη Αγγελή 2, Λαμία, 2)ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ Ζιάκας Γεώργιος Κατάστημα Παιχνιδιών, Καποδιστρίου 3, Λαμία, 3)ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ – ΚΕΦΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Χατζόπουλου 27, Λαμία και 4) τον Διευθυντή “JUMBO” Λαμίας για την προσωπική του δωρεά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Η σφραγίδα του Σταυρού και η συντέλεια του κόσμου
Η σφραγίδα του Σταυρού και η συντέλεια του κόσμου

Τα τελευταία χρόνια το θέμα της συντέλειας του κόσμου γνω­ρίζει μεγάλη δημοσιότητα.

Close