Φόβοι για παγκόσμια ανάφλεξη-Η Ινδία ”ξεσκεπάζει” την εμπλοκή Ερντογάν στο Κασμίρ

Οι Ινδοί είναι πυρ και μανία με την δράση τουρκικών ΜΚΟ στο Κασμίρ και ετοιμάζουν πιθανότατα αντίποινα.
Τρομερά ανήσυχοι είναι οι Ινδοί μετά τις διαπιστώσεις τους από την επίμονη δράση πολλών “ισλαμιστικών φιλανθρωπικών οργανώσεων” με έδρα την Τουρκία και τουρκικές ΜΚΟ που έχουν ξεκινήσει ένα blitzkrieg σε Τζαμού και Κασμίρ.

Λαμβάνοντας υπόψη τη στάση του κατά της Ινδίας για το Τζαμού και το Κασμίρ (J&K), ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυξάνει τις προσπάθειές του να επηρεάσει το ζήτημα.

Πολλές ισλαμιστικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που εδρεύουν στην Τουρκία και τουρκικές ΜΚΟ έχουν ξεκινήσει έναν ιδιότυπο “κεραυνοβόλο πόλεμο” στο Τζαμού και το Κασμίρ, ειδικά μετά την κατάργηση του άρθρου 370, αναφέρουν ινδικές δημοσιογραφικές πηγές.

Οι δραστηριότητές τους εντάθηκαν στην ινδική επικράτεια ειδικά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Μια από τις πιο εξέχουσες και ισχυρές ΜΚΟ με έδρα την Τουρκία, η οποία έχει παγκόσμια παρουσία, βρέθηκε να συμμετέχει σε δραστηριότητες κατά της Ινδίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΟι Τούρκοι προκαλούν περιστατικά για να διώξουν τις ΗΠΑ απο το ΙντσιρλίκΟ Ερντογάν παραχωρεί το Ιντσιρλίκ στη Ρωσία

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Ραμαζανιού, η οργάνωση διένειμε φαγητό και χρήματα με στόχο να προσεταιριστεί τους κατοίκους.

«Οι Τούρκοι μέσω της φιλανθρωπίας στο Κασμίρ επέκτειναν την υποστήριξή της στα αυτονομιστικά στοιχεία», δήλωσε ανώτερος Ινδός αξιωματικός ασφαλείας.

Παρατηρητές των ισλαμιστικών φιλανθρωπικών οργανώσεων πιστεύουν ότι η συγκεκριμένα τουρκική ΜΚΟ έχει συγκεκριμένη αποστολή από τη θρησκευτική διεύθυνση της Τουρκίας, την Diyanet.

Το IDSB είναι ένας οργανισμός βιτρίνα ισλαμιστικών ΜΚΟ που ελέγχεται από την Diyanet και έχει αναλάβει την προώθηση της γεωπολιτικής ατζέντας του τουρκικού καθεστώτος.

Το IDSB εξέδωσε επίσης μια ανακοίνωση που επικρίνει την κίνηση της Ινδίας να καταργήσει το άρθρο 370, χαρακτηρίζοντας την ως απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα.»

ΠΗΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Χριστούγεννα 2020 στην ιστορική Σμύρνη!

Εντός κλίματος κατανύξεως εωρτάσθη η μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων

Close