Χάνει το προβάδισμα το Brexit

H πλευρά της «παραμονής» προηγείται με ποσοστό 53,3% έναντι 46,7% εκείνης της «εξόδου» – ΔΝΤ: Ύφεση, ανεργία και «βουτιά» της στερλίνας θα φέρει το Brexit

Η υποστήριξη για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προηγείται κατά σχεδόν επτά μονάδες έναντι εκείνης για την έξοδό της από την 28μελή Ένωση, λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, σύμφωνα με τηλεφωνική δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από την BMG για την εφημερίδα The Herald, η πλευρά της «παραμονής» προηγείται με ποσοστό 53,3% έναντι 46,7% εκείνης της «εξόδου». Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε 1.064 ενηλίκων, από τις 10 έως τις 15 Ιουνίου, και δεν περιλαμβάνει όσους δήλωσαν «δεν γνωρίζω».

Ωστόσο, σε μία άλλη, διαδικτυακή δημοσκόπηση της BMG. το στρατόπεδο της «εξόδου» προηγείται με 55,5%, έναντι 44,5% εκείνου της «παραμονής».

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε πριν από τη δολοφονία, την Πέμπτη, της Τζο Κοξ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να αναστείλουν την προεκλογική εκστρατεία τους.

Η δημοσκόπηση της BMG αναμενόταν να δημοσιοποιηθεί στις 16 Ιουνίου, αλλά καθυστέρησε λόγω της δολοφονίας της Κοξ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Μικρή επιστολιμαία πραγματεία περί νοεράς προσευχής
Μικρή επιστολιμαία πραγματεία περί νοεράς προσευχής

του Γέροντα Χαραλάμπου Διονυσιάτη

Close