Χαφτάρ: To συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα

Μεγάλη σημασία αλλά και ευρεία δημοσιότητα δίνει ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) στην επίσκεψη του Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίσκεψη του ηγέτη του LNA στην Αθήνα μεταδίδονται όλες οι εξελίξεις, στιγμιότυπα από την άφιξη του Χαφτάρ και των συνεργατών του, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η ελληνική κυβέρνηση.

M.LNA
@LNA2019M
Thank you #Greece for keeping him safe.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
1,633
11:42 PM – Jan 16, 2020
Twitter Ads info and privacy
479 people are talking about this
«Δίπλα μου σήμερα, δίπλα σας για πάντα»
Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του το LNA με μία φωτογραφία από τους Ελλληνες αστυνομικούς. Το μήνυμα γράφει: «Μείνετε δίπλα μου σήμερα στην ώρα της ανάγκης μου και θα μείνω δίπλα σας για πάντα».

M.LNA
@LNA2019M
Stand by me today in my hour of need , and I will stand by you forever.#LNA #Libya #HoR #Egypt #Greece

Προφανώς, η πλευρά του LNA αναφέρεται στην Ελλάδα και στη διπλωματική στήριξη που παρέχει στον Χαφτάρ, την ώρα που η Τουρκία οπλίζει και κατευθύνει τον GNA που ελέγχει μόνο την Τρίπολη.

Σταματούν την εξόρυξη πετρελαίου
Ακόμα μία σημαντική εξέλιξη ανεβάζει περισσότερο το θερμόμετρο στη Λιβύη. Σύμφωνα με τον LNA, η φυλή Al-Magharba, που κατοικεί στην εύφορη κοιλάδα των πετρελαίων στην καρδιά της χώρας, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την παραγωγή πετρελαίου μετά την άφιξη τζιχαντιστών στη χώρα για να πολεμήσουν στο πλευρό του GNA. «Δεν θα παράγουμε το πετρέλαιό μας για να το εκμεταλεύονται οι τρομοκράτες του Ερντογάν από τη Συρία» φέρεται να είπαν οι Al-Magharba.

ΠΗΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Read previous post:
Έκαμα υπακοή, Άρχισα να διαβάζω το ψαλτήρι, Μα δεν καταλαβαίνω τίποτε…του είπε!

«Ο όσιος στάρετς Αμβρόσιος σε μια ανάλογη περίπτωση έδωκε την εξής απάντηση: «Συ, δεν το καταλαβαίνεις. Μα τα δαιμόνια το...

Close