Ψάρι στην λαδόκολλα

Ψάρι στην λαδόκολλα Μερίδες 4
Χρ.πρ 10
Χρ.ψης 20
Υλικά
4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας σας 1 ρίζα φινόκιο κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες 1 κ.σ κάπαρη 8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση 4 κ.σ ελαιόλαδο 2 φρ. Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.γλκ φρέσκο θυμάρι 4 μεγάλες λαδόκολλές
Διαδικασία
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο εργασίας σε κάθε λαδόκολλα στο κέντρο ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φοινόκιο , τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάπαρη, το θυμάρι. Περιχύνουμε κάθε φιλέτο με 1 κ.σ ελαιόλαδο. Κλείνουμε σε πακέτο την λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω. Γυρίζουμε την λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 20. αφήνουμε στην λαδόκολλα τα φιλέτα μέχρι να σερβίρουμε για να διατηρηθούν ζεστά. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
G.Lekkas – Greekpress.gr Επικοινωνία: lekkas.ge@yahoo.gr Blog: http://lekkas-giorgos.blogspot.gr/ Pinterest: http://pinterest.com/GiorgosLekkas/boards/

80%
Awesome
  • Design

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

Read previous post:
Συναξάρι 11 Φεβρουαρίου, Άγιος Βλάσιος Επίσκοπος Σεβαστείας
Συναξάρι 11 Φεβρουαρίου, Άγιος Βλάσιος Επίσκοπος Σεβαστείας

Ο Άγιος Βλάσιος έζησε στα χρόνια του αυτοκράτορος Λικινίου (308 - 323 μ.Χ.). Σπούδασε ιατρική αλλά προσέφερε χωρίς χρήματα τις...

Close