Όταν παίρναμε τις ταυτότητες Τούρκων στον Έβρο και τους ανταλλάσσαμε με γελάδες…

Απίστευτο και όμως αληθινό....Περιστατικό! Δείτε παρακάτω μία αληθινή μαρτυρία...

Απίστευτο και όμως αληθινό….Περιστατικό! Δείτε παρακάτω μία αληθινή μαρτυρία…Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη και τις ΕΔ. Λογικό είναι. Όπως λογικό είναι να προκαλούνται ερωτήματα που το ΓΕΣ κάποια στιγμή οφείλει να απαντήσει. Καλή, πολύ καλή η “εξωστρέφεια”, τα βίντεο με “το χαμόγελο του προσωπικού”, αλλά να δούμε τι γίνεται και με την επιχειρησιακή μας νοοτροπία που φαίνεται να ΄χει αλλάξει από το παρελθόν.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο Παναγιώτης Θεοδωρακίδης, Αξιωματικός ε.α μας πάνε σε μια άλλη εποχή. Ο Π.Θεοδωρακίδης έζησε τη “μάχη του Έβρου” το 1986 αλλά και την επιστράτευση του 1987. Κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών του 1987, ο Θεοδωρακίδης είχε συλλάβει Τούρκο υπαξιωματικό που φορώντας πολιτικά κι όχι στολή κατέγραφε τις θέσεις ελληνικών πολυβολείων στον Έβρο! Είχε μπει δύο χιλιόμετρα μέσα στο ελληνικό έδαφος. Ο Θεοδωρακίδης τον συνέλαβε και του πήρε τη στρατιωτική ταυτότητα. Όχι δεν το δικάσαμε για κατασκοπία. Τον ανταλλάξαμε …με επτά γελάδες!

militaire.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Θλίψη-Έφυγε ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως αντιμετώπιζε με περίσσιο θάρρος, χωρίς να θέλει...

Close