Αλλοδαποί λεηλατούν εκκλησίες & κάνουν πλιάτσικο σε σπίτια

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει πάρει τα σωστά μέτρα μέχρι τώρα για να ανακόψει τον κορονοϊό

, όμως φαίνεται πως στο ζήτημα της μετανάστευσης δεν υπάρχει σχέδιο.

Εκατομμύρια Ελλήνων κινδυνεύουν να κολλήσουν από τους αλλοδαπούς;

Kάτοικοι στη Μόρια της Λέσβου είναι ανάστατοι από την συνεχιζόμενη εγκληματική, όπως τη χαρακτηρίζουν, δραστηριότητα μεταναστών που διαμένουν στο καμπ οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και «ανοίγουν» σπίτια στα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι μέσα, ενώ κόβουν και καταστρέφουν υπεραιωνόβιες ελιές από τον ελαιώνα που είναι πέριξ του κέντρου κράτησης.

Κάτοικοι της Ιεροπηγής κατήγγειλαν στην εφημερίδα “Ορίζοντες” πως έχουν να διαχειριστούν εκτός από τον κορονοϊό και την εισροή δεκάδων μεταναστών στο χωριό τους.

«Δεν νιώθουμε ασφάλεια, είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω κορονοϊού και βλέπουμε από τα παράθυρά μας, να έχουν κατακλείσει τους δρόμους μετανάστες», είπε στο μικρόφωνο της εφημερίδας “Ορίζοντες” ο καταγγέλλων και συνέχισε λέγοντας πως στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου έχουν γίνει βανδαλισμοί.

«Η αστυνομία κάνει περιπολίες στην περιοχή μας, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω κορονοϊού.Υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά. Καταλαβαίνουμε πως το προσωπικό της Αστυνομικής Υπηρεσίας δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες όλου του Νομού Καστοριάς οι οποίες είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα, αλλά πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι και εμείς νιώθουμε εκτεθειμένοι».Σύμφωνα με την καταγγελία, οι μετανάστες έχουν εγκατασταθεί σε εγκαταλελειμμένα κτίρια. Μάλιστα όπως ο καταγγέλλων ανέφερε ότι οι μετανάστες δεν δίστασαν να σπάσουν πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να εγκατασταθούν με το …έτσι θέλω στα προαναφερόμενα κτίρια.

Κύριοι πάρτε μέτρα πριν είναι αργά!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Αποστολή των Κινητών Ομάδων για τον κορoνοϊό αποκτά το σύστημα Υγείας

Αποστολή των Κινητών Ομάδων είναι κατ' οίκον υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας και λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού από πρόσωπα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού...

Close