ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Μητροπολίτης Παύλος: Πριν αρρωστήσει ο Χριστόδουλος 4 τηλεοπτικά κανάλια συνασπίστηκαν για να χτυπήσουν την εκκλησία, βίντεο

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος απάντησε σε ερωτήσεις νέων (Αλεξίας-Ειρήνης Κουμπέτσου, Ακριβής Λαγουρού και Νικολάου Λιαμή), υπό μορφή διαλογικής συζήτησης στο πλαίσιο του τρίμηνου προγράμματος «Ενορία εν δράσει…» του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Μιλάει για την αλήθεια, για την ελευθερία που όμως φτιάχνει δυστυχισμένους ανθρώπους, για τις αυτοκτονίες, τις οποίες χαρακτηρίζει “πολύ εγωιστική πράξη”, την ψυχολογία, τα… προσόντα του ανθρώπου που “διεκδικεί τη θέση του Θεού” , για το μάθημα των Θρησκευτικών και τις αξίες, τα “πνευματικά εμβόλια που για κάποιους ακούγονται κινέζικα”, τη διαφορετικότητα, για τά αμφια και το ράσο και άλλα πολλά. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το σχόλιό του για αυτούς που κατέστρεψαν την πατρίδα. “Την πατρίδα την κατέστρεψαν όσοι είχαν την γνώση αλλά δεν είχαν την αρετή και χρησιμοποιήσαν τις γνώσεις ως τέχνες αδικίες και ως μέθοδο εκμετάλλευσης των πολλών από τους λίγους” είπε.

Μίλησε ακόμη για την αγάπη και τον έρωτα και είπε πως σήμερα οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να ερωτευτούν και να αγαπήσουν. Εκείνο όμως που προκάλεσε τρομερή εντύπωση ήταν η αποκάλυψη του μιλώντας για τον πόλεμο που γίνεται εις βάρος της Εκκλησίας πως “λίγο πριν αρρωστήσει και πεθάνει ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δημοσιογράφος μου εμπιστεύτηκε ότι το Σεπτέμβριο επίκειται νέο “τσουνάμι”,  τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια συνασπίστηκαν στο πως θα χτυπήσουν την Εκκλησία”!!!!!! 

agioritikovima.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Που βρίσκονται ο τάφος και το δεξί χέρι του Αγ. Μαξίμου του Ομολογητού που έκοψαν οι αιρετικοί
Που είναι ο τάφος και το δεξί χέρι του Αγ. Μαξίμου του Ομολογητού που έκοψαν οι αιρετικοί

Ο Όσιος Μάξιμος ο Ομολογιτής γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 580 μ.Χ. από πλούσιους και ευγενείς γονείς. Πραγματοποίησε λαμπρές θεολογικές, φιλολογικές...

Close