Διεθνή Ραγδαίες εξελίξεις – Βαρυσήμαντες δηλώσεις Β.Πούτιν: «Στήσανε πλατείες Μaidan στον Ν.Τραμπ – Σε εξέλιξη προσπάθειες απονομιμοποίησης και καθαίρεσης του»

Του Βασίλη Καπούλα

Καταιγιστικές εξελίξεις φαίνεται ότι θα έχουμε στις ΗΠΑ το αμέσως προσεχές διάστημα και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιος.

Ο Β.Πούτιν σε δηλώσεις του τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια «αποσταθεροποίησης»- απονομιμοποίησης και εν τέλει καθαίρεσης του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν εφαρμοστεί μέθοδοι στυλ Πλατείας Maidan στις ΗΠΑ»! Ειρωνεία, τραγική σύμπτωση ή κάτι άλλο;

Οι «εξεγέρσεις» τύπου Μαιντάν ήταν αυτές που υποκινήθηκαν από δυτικές μυστικές υπηρεσίες σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας για να καθαιρεθεί ο νόμιμος πρόεδρος και να φτάσει η Ουκρανία σήμερα διαλυμένη και κατεστραμμένη. Γιατί όμως ο Β.Πούτιν χρησιμοποίησε ακριβώς αυτή τη φρασεολογίαKατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, εμφανίστηκαν διαδηλωτές από αναρχικούς, μέχρι οπαδούς τουISIS, η Μαντόνα απείλησε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο ενώ οι New York Times στο λογαριασμό τους στο Twitter «ανακάλυψαν»πυρηνική επίθεση από την Ρωσία με δήλωση του Β.Πούτιν», το BBC αργότερα μετέδωσε ότι ο «Ν.Τραμπ πυροβολήθηκε ενώ το CNN αναρωτήθηκε «Τι θα συνέβαινε αν, σε λίγες ώρες, στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ , ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και ο διάδοχός του, ο αντιπρόεδρος Πενς, έπεφταν θύματα δολοφονίας; Ποιος θα αναλάμβανε την προεδρία των ΗΠΑ;» 

«Είναι ένα καταστροφικό σενάριο το οποίο όμως δεν είναι απίθανο» .«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, τότε, προς μεγάλη δυσαρέσκεια των Ρεπουμπλικανών, η εξουσία θα παρέμενε στους Δημοκρατικούς» τόνισε το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο.

Mολις σήμερα έσκασε η είδηση ότι ο νέος πρόεδρος θα κατηγορηθεί για παραβίαση του Αμερικανικού Συντάγματος!

Την παράγραφο του Αμερικανικού Συντάγματος που απαγορεύει σε ανώτατους πολιτικούς αξιωματούχους να έχουν δοσοληψίες με ξένες κυβερνήσεις, γνωστή ως «Διάταξη περί Απολαβών» (Emolument Act), πρόκειται επικαλεστεί μια συμμαχία ανάμεσα σε εταιρείες δικηγόρων, συνταγματολόγους κ.α. στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί μήνυση εναντίον του νέου Προέδρου της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ.

Η ενέργεια αυτή, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα, εντός των επόμενων 24ωρων, στοχεύει στο να αποδείξει ότι ο Τραμπ βρίσκεται παρανόμως στην εξουσία, καθώς οι εταιρείες του συναλλάσσονται με κυβερνητικούς οργανισμούς από χώρες εκτός ΗΠΑ. Αυτό απαγορεύεται ρητώς από το Αμερικανικό Σύνταγμα, καθώς θεωρείται απόπειρα διαφθοράς και δωροδοκίας.

Δηλώσεις Β.Πούτιν

«Μια εσωτερική πολιτική διαμάχη βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ παρά το γεγονός ότι οι εκλογές μόλις έχουν τελειώσει» τόνισε ο Β.Πούτιν.«Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν αρκετοί στόχοι, κάποιοι είναι φανεροί. Ο πρώτος είναι να υπονομεύσουν την νομιμότητα του νεοεκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ. Φυσικά πρέπει να πω ότι αυτό βλάπτει τα συμφέροντα των ΗΠΑ είτε οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό το θέλουν ή δεν το θέλουν».

«Φαίνεται πως έχουν εκπαιδευτεί γι αυτό στο Κίεβο και τώρα διοργανώνουν «Μaidan» στην Ουάσινγκτον και όχι μόνο

«Δεν θέλουν να επιτρέψουν στον Ν.Τραμπ να κυβερνήσει».

Περίπου 200 συλλήψεις έγιναν την ημέρα της ορκωμοσίας του Ν.Τραμπ ενώ οι διαδηλώσεις ήταν πολύ βίαιες

«Οι αναφορές για ρωσική εμπλοκή είναι ψεύτικες. Οι Υπηρεσίες ασφαλείας μας δεν κυνηγούν κάθε Αμερικανό δισεκατομυριούχο.«Ο Ν.Τραμπ όταν ήρθε στην Μόσχα λίγα χρόνια πριν δεν ήταν πολιτικός. Ούτε καν γνωρίζαμε για τις πολιτικές του φιλοδοξίες, ήταν ένας επιχειρηματίας, ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Όλα αυτά για ρωσική εμπλοκή είναι εντελώς ανοησίες…»

«Διαλύονται οι πολιτικές ελίτ στη Δύση και τις ΗΠΑ»!

«Eλπίζω η κοινή λογική να επικρατήσει. Αφορά τις σχέσεις των ΗΠΑ με τους συμμάχους του συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης. Η κυβέρνηση Ομπάμα ενέπλεξε πολλούς Ευρωπαϊκούς ηγέτες στην εσωτερική Αμερικανική πολιτική σκηνή και τα φλέγοντα τωρινά ζητήματα είναι αποτέλεσμα αυτών των δραστηριοτήτων»!

Δείτε στις διαδηλώσεις των αντι-Τραμπ διαδηλωτών εικόνες και σημαίες του ISIS, βίντεο αποκεφαλισμού. Αυτά εμφανίστηκαν σε εικόνες κινητού τηλεφώνου στην βορειοδυτική Washington.

«Αυτές τις εικόνες έδειχναν στους υποστηρικτές του Ν.Τραμπ» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας!

«Τους κουνούσαν σημαίες του ISIS»!

«Καλέσαμε την αστυνομία αλλά δεν γνωρίζουμε τι έγινε».

 

 

200+ arrested, windows shattered, cars burned at inauguration Day protests (VIDEOS, PHOTOS)

 

πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ….έκλαιγε για την Μακεδονία και τα προφητικά του λόγια

Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ....έκλαιγε για την Μακεδονία

Close