Εκτίθενται για προσκύνημα τα λείψανα του νεοφανούς Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη

Να προσκυνήσουν τα λείψανα του νεοφανούς Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη ως τις 11 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι πιστοί.


Στον Ιερό Ναό των Αλωνακίων θα εκτίθονται για προσκύνημα λείψανα του νεοφανούς Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη, από τις 7 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Οι πιστοί αναμένεται να κατακλύσουν τον Ιερό Ναό καθώς σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου, πανηγυρίζουν στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης οι ομώνυμοι Ιεροί Ναοί των Ενοριών: Αλωνακίων, Θυμαριάς (Κίσσας), Νέας Νικοπόλεως (Σκαφιδίου), Πετρανών και Πλατανορεύματος.

Στον Ιερό Ναό των Πετρανών το απόγευμα στις 7.00 θα τελεστεί και Ιερά Παράκληση.

Θαύματα,διδαχές και Προφητείες του Οσίου πατρός Γεωργίου Καρσλίδη.

Ο π. Γεώργιος γεννήθηκε στην Γεωργία της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως. Από μικρό παιδί άρχισε να γνωρίζει θλίψεις και πόνους στη ζωή του. Άλλος στη θέση του θα απογοητεύονταν, θα παραπονιόταν και θα λογάριαζε ως συνυπεύθυνο στο φόρτο της δοκιμασίας του τον Ύψιστο. Ο π. Γεώργιος Καρσλίδης όμως μέσα από πρωτόφαντους διωγμούς προσφυγιάς, σωματικούς τραυματισμούς, στερήσεις και πόνους, δεν έπαυσε να αγαπά και να δοξολογεί τον Εσταυρωμένο Λυτρωτή μέσα από τη καρδιά του. Τριών χρονών έμεινε πεντάρφανος. Έξι χρονών τον καταδιώκει βάναυσα ο αδελφός του. Έφυγε, εξορίστηκε σε μία σπηλιά γεμάτη χιόνι. Αλλά δεν βγήκε από το στόμα του λέξη βλάσφημη.

Διαβάστε περισσότερα στην ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ενθρόνιση Ιεράς Εικόνος Παναγίας Βηματαρίσσης στην Αγία Παρασκευή Ν. Ιωνίας

Πανηγυρικά και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 η ενθρόνιση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας...

Close