Οι νέες Ακροάσεις της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens

Οι νέες Ακροάσεις της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens

Συμπληρωματικές Ακροάσεις – MSO of Athens 2015

17 & 18 Ιουνίου 2015 οι νέες Ακροάσεις της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens

Διαδικασία Συμμετοχής

Συνεχίζοντας με το ίδιο σκεπτικό, αλλά πλέον και φανερά ενδυναμωμένοι απο τις εμπειρίες της πρώτης μας καλλιτεχνικής περιόδου, προσκαλούμε όλους τους Μουσικούς που συντάσσονται με τις ιδέες και τη φιλοσοφία ίδρυσης της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens να μετέχουν στη διαδικασία συμπληρωματικών ακροάσεων.

H Metropolitan Symphony Orchestra of Athens, η Συμφωνική Ορχήστρα που ιδρύθηκε το 2014 από τον διεθνούς φήμης πιανίστα, μαέστρο και συνθέτη Βασίλη Τσαμπρόπουλο, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη χειμερινή περίοδο των καλλιτεχνικών της εμφανίσεων, διαγράφοντας μία αξιοσημείωτη πορεία, ενώ αυτην την περίοδο προετοιμάζεται για την πρώτη καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Από τον Νοέμβριο του 2014, έχοντας ως concert house το φιλόξενο χώρο του κεντρικού Θεάτρου του Ιδρυμάτος Μιχάλης Κακογιάννης, η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών ερμήνευσε κάποια από τα ωραιότερα και πλέον απαιτητικά συμφωνικά έργα, όπως τη Συμφωνία του Νέου Κόσμου του Dvorak, τη 2η Συμφωνία του Sibelius, την 7η Συμφωνία του Beethoven και την περίφημη Παθητική Συμφωνία του Tchaikovsky, για την οποία μάλιστα απέσπασε τη θερμή αποδοχή κοινού και κριτικών στη μεγάλη συναυλία της Ορχήστρας τον Απρίλιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η επιτυχία της πρώτης χειμερινής καλλιτεχνικής περιόδου της Ορχήστρας επισφραγίσθηκε από ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός: την ανακοίνωση της λειτουργίας της στο εξής υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Διαδικασία

Οι συμπληρωματικές Ακρόασεις της MSO of Athens θα πραγματοποιηθούν στο concert house της Ορχήστρας, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206) στις 17 και 18 Ιουνίου 2015 και αφορούν στις εξής κατηγορίες οργάνων: Βιολιά (πρώτα, δεύτερα, Β´ κοντσερτίνο), Βιόλες, Τσέλι, Κοντραμπάσι, Όμποε (πρωτο, δεύτερο), Φαγκότι (πρώτο, δεύτερο), Τρομπέτες (πρώτη, δεύτερη), Τρομπόνια (πρώτο, δεύτερο), Κόρνι, Τίμπανι.

Όσοι Μουσικοί επιθυμουν να μετέχουν, μπορουν να στέλνουν το βιογραφικό τους, συνοδευόμενο προαιρετικά με ηχητικό ή βιντεοσκοπημένο υλικό, στο email: msoath@gmail.com έως τις 31 Μαΐου 2015. Θα γίνει προεπιλογή των Μουσικών που θα λάβουν μέρος και θα σταλεί μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων, επίσημη βέβαιωση συμμετοχής αυτών που τελικα θα μετέχουν στην Ακρόαση. Η λίστα ρεπερτορίου εξέτασης θα ανακοινωθει έως τις 17 Μαΐου, όπως και η σύνθεση της Επιτροπης Ακρόασης.

Για κάθε θέμα που αφορά στις ακροάσεις και γενικώς για το ιστορικό και το σκεπτικό λειτουργίας και ίδρυσης της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens μπορείτε να ενημερώνεστε στο website της Ορχηστρας www.msoath.weebly.com, όπως και στη σελίδα της στο facebook.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στηρίξατε στα πρώτα μας βήματα και ευχόμαστε να σας έχουμε κοντά μας στη συνέχεια…

Metropolitan Symphony Orchestra of Athens
Copyright © 2015, Metropolitan Symphony Orchestra of Athens, All rights reserved.

Our mailing address is:
msoath@gmail.com

Our mailing address is:
www.msoath.weebly.com

unsubscribe from this list update subscription preferences

Οι νέες Ακροάσεις της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
ΣΕΤΕ: Εάν αυξηθεί ο ΦΠΑ στον τουρισμό… αυτοκτονήσαμε! 

Ορθολογική αντιμετώπιση του ζητήματος της επιβολής ΦΠΑ στον τουρισμό ζήτησε από το οικονομικό επιτελείο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών...

Close