13ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θέρμης

13ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θέρμης

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ
13ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θέρμης
Σάββατο 23 Μαΐου 2015
Είσοδος ελεύθερη | Ώρα έναρξης 19.30

Η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης με οδηγό της την αγάπη και το μεράκι για το τραγούδι, οργανώνει για μια ακόμη φορά ένα χορωδιακό φεστιβάλ γεμάτο τραγούδια από υπέροχες χορωδίες.
Στόχος της συνάντησης είναι η ανάπτυξη πολιτιστικών ιδεωδών, η καλλιέργεια υψηλών σχέσεων και δεσμών μεταξύ ανθρώπων, φορέων και πόλεων, καθώς και η συνεργασία τους μέσω της μουσικής που είναι η αμεσότερη μορφή τέχνης. Σκοπός της είναι η διάδοση, η προβολή και η ανύψωση της χορωδιακής μουσικής, που συμβάλλει στην ανάπτυξη, την καλλιέργεια και την προβολή της μουσικής, μέσω της συνεργασίας των χορωδιών.
Πιστεύουμε ότι σ’ αυτή την πολυφωνική μουσική συνάντηση τόσο οι φιλοξενούμενες χορωδίες, όσο και το κοινό ,να νιώσουν στην ψυχή τους μαγευτικά συναισθήματα που μόνο η μουσική μας δημιουργεί.
Στη φετινή συνάντηση, που θα διεξαχθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ θα απολαύσουμε χορωδιακά ακούσματα από καταξιωμένες ελληνικές χορωδίες καθώς και το σπουδαίο EDİRNE TURKISH CLASSICAL MUSIC ENSEMBLE από την Τουρκία.

Συμμετέχουν:
-Παιδική χορωδία Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων

EDİRNE TURKISH CLASSICAL MUSIC ENSEMBLE
Μουσικό σχήμα από την Αδριανούπολη της Τουρκιάς.

-Νέα Χορωδία Δήμου Καλαμαριάς

-Μικτή Χορωδία Μουσικοδραματικού συλλόγου
“ΑΠΟΛΛΩΝ” ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ

-Χορωδία «FONS MUSICALIS» (Μικτή χορωδία Δ.Ε. Αιγινίου)
-Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης

Με την υποστήριξη της Greekpress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Άρχισε σήμερα ο καθαρισμός του Θερμαϊκού κόλπου

Ξεκίνησε σήμερα ο καθαρισμός τής επιφάνειας του Θερμαϊκού Κόλπου από το αντιρρυπαντικό σκάφος «Αλκίππη» της εταιρείας North Aegean Slops, σύμφωνα...

Close