Κυκλοφορεί και αυτή την Τετάρτη η εβδομαδιαία θρησκευτική εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια»

e84ed3eb-3298-4d62-9537-44720d0ce69eΚυκλοφορεί και αυτή την Τετάρτη η εβδομαδιαία θρησκευτική εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» με ένα αποκλειστικό ρεπορταζ για τον γέροντα Ευμένιο (που έδωσε μάχη με τη νόσο Χάνσεν και στάθηκε στο πλευρό 400 ασθενών) ο οποίος θα προταθεί σύντομα για αγιοκατάταξη.

Βασικό θέμα είναι η συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού που προβλέπει ότι «θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος» με αφορμή την επέκταση της δράσης των φανατικών ισλαμιστών , ενώ διαβεβαιώνει ότι η Μονή της Αγίας Αικατερίνης παραμένει ανοιχτή.
Συγκλονιστική είναι επίσης, η εξομολόγηση ενός Ιρανού, πρώην μαχητή της Χεσμπολάχ που πήρε μέρος σε εκτελέσεις «απίστων» δια απαγχονισμού και σήμερα μετά από ένα θαύμα που βίωσε είναι πλέον ορθόδοξος!

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

e84ed3eb-3298-4d62-9537-44720d0ce69e

Επίσης για «εισβολή αλλοφύλων που δεν μπορεί να αντέξει η χώρα» κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Βύρων Πολύδωρας, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην εφημερίδα.

Διαβάστε ακόμα για:
το διπλωματικό λάθος του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Βουλγαρία
τα δύο αδέλφια που χειροτονήθηκαν την ίδια μέρα στον ίδιο ναό και
τον παραολυμπιονίκη αθλητή του στίβου Βαγγέλη Καναβό που αφιέρωσε στην Παναγία το ασημένιο μετάλλιο του

Η εφημερίδα κοστίζει 1,5 ευρώ, ενώ στην «πλούσια» έκδοση των 3,5 ευρώ η Ορθόδοξη Αλήθεια προσφέρει το σπουδαίο βιβλίο «η θεολογία και τα θαύματα της νοεράς προσευχής» (372 σελίδων) του αρχιμανδρίτη Παύλου Ντανά και το δεύτερο cd με τις ομιλίες του π Ανδρέα Κονάνου με τίτλο «Πάρε Κύριε το άγχος μου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Φωτογραφίες από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Πούτιν
Φωτογραφίες από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Πούτιν

Φωτογραφίες από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Πούτιν

Close