Αν η Μαρία δεν πάρει τα φαρμακά της θα πεθάνει από ασφυξία, ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση για αναγνώριση και όχι για ελεημοσύνη απευθύνει στην Πολιτεία ένας πατέρας, ο οποίος μετέφερε την παραπληγική του κόρη, έξω από την φάτνη στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι προχωρά σε απεργία πείνας.

«Δεν μπορεί να μου φέρει το κράτος τα φάρμακα, αφού ο ΕΟΠΥΥ μου απέρριψε την αίτηση, γιατί δεν αφήνουν τον φαρμακοποιό μου να τα εισάγει;» διερωτάται με δάκρυα στα μάτια ο κ. Πουλκουρτζής.

«Έχουμε μεγάλη έλλειψη σε φάρμακα και αναλώσιμα, που αν η Μαρία δεν τα πάρει θα πεθάνει από ασφυξία. Δεν μας τα δίνουν εγκαίρως. Αυτή τη στιγμή της δίνω φάρμακα που έχουν δώσει συγγενείς θανόντων από όλη τη χώρα», λέει ο τραγικός πατέρας και κλείνει λέγοντας: «Με κοροϊδεύουν όλοι οι πολιτικοί. Και το Υπουργείο. Θα κάνω απεργία πείνας για την ψυχή της Μαρίας μου, δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση».

Η Μαρία έχει 100% αναπηρία, ενώ για κρατηθεί στη ζωή πρέπει να παίρνει κάθε μήνα 1300 χάπια. Δυστυχώς όμως η αναλγησία του κράτους και του Εθνικού Συστήματος Υγείας διαφαίνεται σε όλο της το μεγαλείο περίτρανα, αφού δεν διαθέτει στη Μαρία όλα τα φάρμακα που απαιτούνται.

 

 

tilegrafima.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Καναδάς: Τα Εκκλησιαστικά Είδη – Ευαγγελίδης στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Halifax

Η τέλεση των εγκαινείων της νέας εκκλησίας του Αγίου Αντωνίου έγινε με εκκλησιαστική λαμπρότητα στις 15 Νοεμβρίου 2015 στο Χάλιφαξ του...

Close