Ξέσπασε ο Μητρ. Γόρτυνος Ιερεμίας για το σύμφωνο συμβίωσης

O Μητρ. Γόρτυνος Ιερεμίας ξέσπασε για ακόμα μια φορά για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων χθες, Κυριακή, αναφέροντας πως δεν πρόκειται να δεχτεί στη Μητρόπολη τους βουλευτές που το ψήφισαν καθώς “αυτοί με την ψήφο τους σε ένα τέτοιο «σιχαμερό» νόμο πάτησαν τον Σταυρό”. Αναλυτικά:
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑ

Εδώ Γορτυνία! Πάλι τα ίδια με τον Δεσπότη μας Ιερεμία. Τα έχει βάλει με τους βουλευτές της επαρχίας του που ψήφισαν τον «ελεεινό και βρώμικο νόμο», όπως τον αποκαλεί, περί της συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων. Σήμερα Κυριακή, 3 του μηνός, στο Παλούμπα Γορτυνίας είπε πάλι δυνατά και πολλές φορές για τους βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο αυτό το «Ντροπή τους», «Ντροπή τους», που πρόδωσαν τα αγνά ήθη της επαρχίας μας και ψήφισαν αυτόν τον αισχρό νόμο. Μας είπε να τους μεταφέρουμε το «Ντροπή τους» και ακόμη είπε και το άλλο: Ότι η Μητρόπολη είναι ανοιχτή για όλους, για όλους. Θα δέχεται στην Μητρόπολη τον γύφτο και την γύφτισσα, θα δέχεται την αμαρτωλή πόρνη, αλλά τους βουλευτές που ψήφισαν αυτόν τον νόμο δεν θα τους δέχεται. Ανοιχτή η πόρτα για τον γύφτο και κλειστή η πόρτα για τους βουλευτές αυτούς. Καί ακόμη είπε ότι αν συναντηθεί μαζί τους σε τελετές, δεν θα τους δώσει τον Σταυρό να τον φιλήσουν, γιατί αυτοί με την ψήφο τους σε ένα τέτοιο «σιχαμερό» νόμο πάτησαν τον Σταυρό. Το εκκλησίασμα ευχαριστήθηκε από την οργή αυτή του Δεσπότου, αλλά στο τέλος παραπονέθηκε ότι «λίγα τους είπε, έπρεπε να τους πεί και άλλα»! Όπως καταλαβαίνουμε τα «άλλα» ο Δεσπότης Ιερεμίας τα φυλάει γι᾽ άλλη φορά.

Παλούμπα Γορτυνίας

agioritikovima.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Πόσο πιθανή είναι μια γενική εξέγερση μεταναστών στην Ελλάδα;

Με αφορμή περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στην Κόρινθο εγείρονται πολλά και αναπάντητα ερωτηματικά για την κοινωνική ειρήνη στην...

Close