Κυκλοφορεί από την Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια με δυο μοναδικές προσφορές. Ένα πολύτιμο βιβλίο 400 σελίδων του Αυγουστίνου Καντιώτη με την ερμηνεία των Ευαγγελίων ή του Απόστολου για όλες τις Κυριακές του χρόνου . Μαζί ένα δεύτερο βιβλίο με τον βίο του Μεγάλου Αθανασίου.

Επίσης ρεπορτάζ με όλη την εκκλησιαστική επικαιρότητα και πλούσια αρθρογραφία.
Γράφουν μεταξύ άλλων π. Γεώργιος Μεταλληνός, π. Ανανίας Κουστένης, π. Ανδρέας Κονάνος, Κωνσταντίνος Χολέβας, π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, Χρήστος Πανάγου, Λάμπρος Σκόντζος, Ιωάννα Κατσούλα κ.α.

Σε αυτό το φύλλο ξεχωρίζει η συνέντευξη του Σαράντου Καργάκου που αναφέρεται στους θρύλους της Αγια Σοφιάς και στο σημερινό κατάντημα της παιδείας. Επίσης παρουσιάζεται έρευνα σοκ για την κοινωνική ισοπέδωση (μέσω προώθησης της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία!) που συστηματικά καλλιεργείται στην Νορβηγία. Ακόμα στην εφημερίδα μιλά ένας ιερέας που έχτισε με τα χέρια του Εκκλησία στο Ξυλόκαστρο. Τέλος υπάρχει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα εμπόδια διεξαγωγής της Πανορθόδοξης Συνόδου.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια μπορεί να διατεθεί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Π.Ο.Υ: Το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως αυξήθηκε κατά πέντε χρόνια
Π.Ο.Υ: Το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως αυξήθηκε κατά πέντε χρόνια

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σήμερα πως το προσδόκιμο ζωής στον κόσμο αυξήθηκε κατά πέντε χρόνια μεταξύ 2000 και...

Close