Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αφιερωμένη στην Παιδοαιματολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, μία συναρπαστική μουσική βραδιά” με την εξαίρετη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Moυμτζίδου.Η μουσική εκδήλωση, οργανώθηκε από τη Λέσχη Λάϊονς Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αντιδραστηρίων για την παιδοαιματολογική κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, με την παρουσία εκπροσώπων των Αρχών της πόλης.
Στην εκδήλωση τραγούδησε η διεθνούς καριέρας, Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου, πλαισιωμένη από τους εξαιρετικούς μουσικούς του Τρίο ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ Αλέξανδρο Χασιώτη, κιθάρα, Γεωργία Πετμεζά, τσέλο και Δημήτρη Βίττη, κρουστά.”

Η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου μας ταξίδεψε με αρμονία, μέσα από τον δρόμο  της μελωδίας, με την αισθητική πληρότητα του ταλέντου και της ερμηνείας της που  ξεχωρίζει. Μας ταξίδεψε σε ένα κόσμο με χαρά και αισιοδοξία και δίνοντας μας την ελπίδα πως η μουσική ενώνει, δημιουργεί και δίνει αγάπη σε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη υποστήριξης σε σοβαρά θέματα υγείας και όχι μόνον.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην αγορά αντιδραστηρίων για την παιδοαιματολογική κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, έργο το οποίο ήδη ξεκίνησε, έναν χρόνο πριν, με την αγορά μηχανήματος ηλεκτροφόρησης για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία και θα ολοκληρωθεί φέτος με την αγορά των αντιδραστηρίων. Ο Λαϊονισμός από την ίδρυση του το 1917, ως η μεγαλύτερη μη κυβερνητική οργάνωση εθελοντών, στοχεύει με την υλοποίηση του συνθήματος «ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ», στη συνεχή μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων για παροχή πνευματικών και υλικών υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο. Υπάρχουν σήμερα σχεδόν 1,5 εκατομμύρια μέλη λεσχών Λάιονς σε 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές που προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες και αγγίζουν προβλήματα της κοινωνίας όπως η τυφλότητα, η μάστιγα των ναρκωτικών, ο διαβήτης, η κωφότητα και άλλα προβλήματα υγείας.

Γιώτα Παμπάλου, Γιάννης Κοτσινάρης Greekpress.gr

 

12625761_10207137554470374_1890946850_n

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Αισχρό παιχνίδι του Πάπα με το χριστιανικό βάπτισμα για να προωθήσει την ένωση

Του Μανώλη Κείου Νέα προσπάθεια του Πάπα Φραγκίσκου να...κερδίσει μέτρα στην χαώδη απόσταση που χωρίζει Ορθοδόξους και Ρωμαιοκαθολικούς. Αυτή τη...

Close