Τζιχαντιστές «μαζεύονται» στην Βοσνία πριν επιτεθούν σε Βαλκάνια και Ευρώπη, ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή πύλη πληροφοριών Senica.ru, άνδρες της βοσνιακής υπηρεσίας  Ασφαλείας (SIPA) συνέλαβαν στην πρωτεύουσα της « χώρας»   στο αεροδρόμιο του Σεράγεβο,  ένα άτομο με τα αρχικά ΜΚ (30 ετών), το οποίο κατάγεται από την περιοχή Velika Kladusa, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .

Η σύλληψη έγινε αφού είχε προσγειωθεί το αεροπλάνο του στο αεροδρόμιο προερχόμενο  από την Τουρκία, λόγω της σαφέστατης υποψίας ότι συμμετέχει σε  τρομοκρατική ομάδα εντός της Β-Ε, αναφέρουν οι υπηρεσίες ασφαλείας  .

Το άτομο αυτό  συνελήφθη κατόπιν αιτήματος του Γραφείου του Εισαγγελέα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Η κατηγορία που τον βαρύνει είναι ότι   από τον Νοέμβριο του 2014 , έως τον Ιούνιο του 2015,  ήταν στην Συρία και πολεμούσε για λογαριασμό του ISIS .

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη   στο πλαίσιο  ποινικής έρευνας. Ο  εισαγγελέας της Βοσνίας θα αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του κατηγορουμένου τζιχαντιστή, με ποιο πιθανό αυτό της πολύχρονης φυλάκισης του.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι,  Βόσνιοι  συνοριοφύλακες στο αεροδρόμιο του Σεράγεβο αρνήθηκαν την είσοδο σε οκτώ Τούρκους πολίτες οι οποίοι έφτασαν  με πτήση από την Κωνσταντινούπολη. Ο λόγος για την απαγόρευση ήταν η υποψία συμμετοχής  τους σε τρομοκρατική οργάνωση.

Πληροφορίες πολλών δυτικών υπηρεσιών ασφαλείας εμφανίζουν την Βοσνία ως τον « χώρο» συγκέντρωσης  τζιχαντιστών με σκοπό τις τρομοκρατικές  επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Υπάρχουν συνεχώς και νέες πληροφορίες ότι ο ισλαμικός στρατός έχει παρεισφρήσει σε αυτήν την δυστυχισμένη χώρα, μετατρέποντας την σε στρατιωτική βάση για τα Βαλκάνια και όλη την Ευρώπη.

Από εκεί οι ισλαμιστές θα πραγματοποιούν αποστολές αυτοκτονίες σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις μετατρέποντας την ζωή εκατομμυρίων Ευρωπαίων σε κόλαση.

Το ίδιο κίνδυνο φυσικά διατρέχουν και τα Βαλκάνια , από όπου δια μέσω και του Κοσσυφοπεδίου και της ΠΓΔΜ ,  ετοιμάζονται για επιχειρήσεις στις χώρες της περιοχής.

Η Ελλάδα , όπως και η Βουλγαρία και η Σερβία αποτελούν στόχο της οργάνωσης αυτής σε συνεργασία με στοιχεία εντός των συνόρων των χωρών αυτών.

Ο ISIS είναι εδώ και παραμονεύει , για αυτό και όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε συναγερμό εδώ και μερικούς μήνες. με λίγα λόγια δεν μας φτάνει η οικονομική κρίση , η ανέχεια και η ΕΕ και η Τρόικα , τώρα έχουμε και τον ακραίο ισλαμισμό να απειλεί  την χώρα μας.

pentapostagma.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε εντολή να εκτελούνται τα παιδιά με σύνδρομο Down
Μήπως τελικά ΗΠΑ και Ρωσία δεν θέλουν την εξουδετέρωση του ISIS;

Άρθρο του Χρήστου Καπούτση

Close