5 λάθη που κάνουμε, όταν αγοράζουμε καλλυντικά!

 

 

Είσαι γυναίκα, ξέρεις ότι το να βρεθείς σε ένα κατάστημα αλυσίδας καλλυντικών
,μόνη ή παρέα με φίλες, είναι από τις πιο χαλαρωτικές και ψυχαγωγικές στιγμές του μήνα.

Όλο αυτό το πέρα – δώθε σε ράφια με ατέλειωτα μπουκαλάκια, κρέμες, σαμπουάν, κραγιόν, πούδρες είναι πραγματικά ένα μικρό αναζωογονητικό ταξιδάκι που σου κάνει μικρές «ενεσούλες» χαράς.

Όμως, όπως όλα τα… ταξιδάκια, έτσι κι αυτό κρύβει παγίδες. Γι’ αυτό και ενώ πάντα φεύγεις χαρούμενη και ανανεωμένη, (επίσης) πάντα, όταν επιστρέφεις σπίτι με τις σακούλες σου κάτι έχει πάει στραβά. Κάτι έχεις ξεχάσει. Ή κάπως σε πείσανε να αγοράσεις κάτι που δεν ήθελες. Να, λοιπόν, 5 από τα πιο συχνά λάθη που κάνεις όταν βρίσκεσαι σε ένα κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς.

1. Μην αφήνεις τις – κατά τα λοιπά – ευγενέστατες πωλήτριες να σε αποσυντονίσουν. Όσο γλυκές κι αν είναι, όσο ωραία κι αν μυρίζει το προϊόν, μην αγοράσεις κάτι που δεν θες. Ειδικά, αν είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις.

2. Μην παρασύρεσαι από τις προσφορές. Το ότι βρήκες σαπουνάκια με 1 ευρώ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αδειάσεις τα καλάθια.

3. Μην πηγαίνεις ακόμη και για τέτοιου είδους ψώνια, χωρίς λίστα. Στο τέλος, φεύγεις με όσα δεν χρειάζεσαι και πάλι έχεις ξεχάσει τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή την αποτριχωτική σου κρέμα. Κρίμα είναι.

4. Καλές οι δοκιμές, καλές και οι αλλαγές, αλλά μη δίνεις ευκαιρία σε προϊόντα που εσύ ξέρεις καλά ότι δεν θα «δουλέψουν» στο δικό σου δέρμα / μαλλί / πρόσωπο, αλλά σε έπιασε το σύνδρομο της «δεύτερης ευκαιρίας».

5. Μην απογοητεύεσαι με την ατάκα «αυτό δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μας. Να σας δείξουμε κάτι παρόμοιο;». Όχι. Συγνώμη, κιόλας. Αλλά εσύ θέλεις, αυτό που θέλεις. Όχι κάτι άλλο. Τελεία. Δεν το διαπραγματεύεσαι. Και κυρίως, δεν διαπραγματεύεσαι να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου, πρωί πρωί, μπροστά στον καθρέφτη ότι σου πάει η απόχρωση «σάπιο μήλο», επειδή την πλήρωσες χρυσή.

 

joy

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ιερώνυμος:«Καλούμαστε να μιμηθούμε το παράδειγμα όσων αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την πίστη και την πατρίδα μας»
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών :«Η Πολιτεία ξεγέλασε την Εκκλησία»

Ορθά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών έθεσε το ζήτημα της εκκλησιαστικής περιουσίας

Close