Αυτή την Πέμπτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» προσφέρει το Μέγα Πατερικό ημερολόγιο του 2018

 

Κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Πέμπτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» και προσφέρει το Μέγα Πατερικό ημερολόγιο του 2018 . Ένα συλλεκτικό επιτοίχιο ημερολόγιο με μορφές Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας μας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα Ορθόδοξο σπίτι .

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα παρουσιάζει τα «λασπωμένα» Χριστούγεννα στη Μάνδρα και τον αγώνα δρόμου της Εκκλησίας για να ορθοποδήσουν σύντομα οι πληγέντες . Ο μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος και ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, περιγράφουν συγκλονιστικές ιστορίες, αλλά και δύο θαύματα που έζησαν πιστοί.

Η «Ορθόδοξη Αλήθεια» καταγράφει τα μεγάλα εκκλησιαστικά γεγονότα που σημάδεψαν το 2017. Μεταξύ αυτών , η μάχη των φύλων , τα θρησκευτικά , οι νέοι Ιεράρχες , η λαοθάλασσα και τα ιερά λείψανα της Αγ. Ελένης , η αγιοκατάταξη του γέροντα Ιακώβου Τσαλίκη και ο προστάτης των Διαβιβάσεων Άγιος Παΐσιος .

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Δέκα νοσοκομειακά παρεκκλήσια που «εμψυχώνουν τους ασθενείς»

* Στο Κονγκό μοιράζονται όσα δεν έχουν

* Πώς χτίστηκε ο ιστορικός Ναός της Γεννήσεως

*Τούνελ αποκάλυψε παρεκκλήσι στην Παναγία Σουμελά

* Όταν οι Χριστιανοί γιόρταζαν κρυφά τον ερχομό του Μεσσία

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το ημερολόγιο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Ορθόδοξη Αλήθεια