ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ: Συνεχίζουμε να Στηρίζουμε Την Μικρή Παρασκευή!

Θα θέλαμε την προσοχή όλων των αναγνωστών μας για ακόμη μία φορά!

Ο σκοπός να βοηθήσουμε ένα μικρό κορίτσι να αποκτήσει ελπίδα ζωής και το ΦΩΣ του!

 

 

 

 

 

Πρόκειται για την 14χρονη η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης και πρέπει να μεταβεί στην Αμερική
Συγκεκριμένα:
Η μικρή  Παρασκευή για να βρει την όραση  της θα πρέπει να κάνει ένα χειρουργείο το κόστος του οποίου είναι πολύ μεγάλο. Το Υπουργείο Υγείας στην Ελλάδα μέσω της  ασφάλεια καλύπτει  το ποσό των 17.500 δολάρια .

 

 

 

 

 

 

Ο πατέρας της, ο κ.Θεοδώρου παρακάλεσε να γίνει γνωστό, όσο γίνεται σε περισσότερο κόσμο, μέσα από το διαδίκτυο, για να  βοηθήσουν ,όσοι έχουν την καλοσύνη και μπορούν, όσο μπορούν για να συγκεντρωθούν  υπόλοιπα  χρήματα που απαιτούνται.

 

 

Το νέο ραντεβού για χειρουργείο  προγραματίστηκε για  τις 15 Μαϊου στο  κέντρο παιδιατρικού οφθαλμολογικών παθήσεων του αμφιβληστροειδούς Children’s Hospital of Los Angeles”. Η  Παρασκευή έχει διαγνωσθεί με συγγενή αμφοτερόπλευρη καθολική αποκόλληση αμφιβληστροειδούς της παιδικής ηλικίας .

 

 

Στην Ελλάδα δυστυχώς, δεν υπάρχει ένα εξειδικευμένο  κέντρο ανάλογο, ώστε να μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εγχείρηση στην Ελλάδα . Όπως εξηγεί  ο πατέρας της μικρής Παρασκευής ο κ. Απόστολος Θεοδώρου  σύμφωνα με πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση που υπάρχει:

 

 

 

 

 

 

«Η περίπτωση της Παρασκευής δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί στη Ελλάδα. Θα πρέπει να εγχειριστεί ξανά στην Αμερική».Το συνολικό κόστος της εγχείρησης ανέρχεται στο ποσό των 103.000 δολαρίων , εκ των οποίων η ασφάλεια καλύπτει μόνον τις 17.500 δολαρίων .

 

 

 

 

Ο κ.Θεοδώρου απευθύνει έκκληση σε όποιον δύναται να συνδράμει στον αγώνα της νεαρής Παρασκευή να ξαναβρεί το φως της και εν προκειμένου για το σκοπό αυτό να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε μια ακόμη χειρουργική επέμβαση.

 

 

ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ  ΈΚΚΛΗΣΗ σε όποιον δύναται να συνδράμει στον αγώνα της μικρής Παρασκευής.

*Παραθέτουμε στο τέλος και γνωμάτευση της κατάστασης από την Ιερά Ενορία που ανήκει η οικογένεια.

 

 

 

 

 

Το IBAΝ στο οποίο μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους, όσοι το επιθυμούν είναι:
GR8201403000300002101629479 ALPHA BANK
-Δικαιούχος Απόστολος Θεοδώρου του Δημητρίου .
Τηλέφωνο επικοινωνίας με την οικογένεια : 306934607636.
Gmail: atheodorou 79 @gmail.com

Τέλος, παρακαλούμε, εσάς τους αναγνώστες μας, αν έχετε την καλοσύνη, να κοινοποιήσετε αυτή την προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε στον δύσκολο και επίπονο αγώνα της την μικρή Παρασκευή .

Ας βοηθήσουμε την μικρή Παρασκευούλα, με μία πράξη αγάπης, όσο μπορεί ο καθένας μας, από το υστέρημα του κι ας να πράξουμε κάτι θεάρεστο! 

Σας ευχαριστούμε, Greekpress.gr

 

Απόστολος ΘεοδώρουΕλλάδαΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣμικρή ΠαρασκευήΥγεία
Comments (0)
Add Comment