H πιο εντυπωσιακή παραγωγή μας: Ένας ύμνος στη διαφορετικότητα

 

“Darkland”
Μια παραμυθένια μουσικοθεατρική παράσταση
Θέατρο «Φούρνος»,
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, ώρα 21:00

Τι σχέση έχει ο Ψαλιδοχέρης με το Φάντασμα της Όπερας; Πώς μπορούν
να συνδέονται ο Δράκουλας και ο Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα με τον Ερίκ
Σατί, τον Σοπέν και τη Μήδεια; Με ποιο τρόπο ο Τζόκερ και η Τζένη των
Πειρατών συναντιούνται με τον Αζίζ Νεσίν, την Κατερίνα Γώγου, τον Σουίνι
Τόντ και άλλους σκοτεινούς, περιθωριακούς και παρεξηγημένους ήρωες,
Ο Μιχαήλ Δουκάκης, η Ευαγγελία Τσιάρα και η Αναστασία
Χαραλαμποπούλου, μαζί με την Ιωάννα Αβραάμ, που θα βρίσκεται
στο πιάνο, μεταμορφώνονται και μας ταξιδεύουν στη μαγεία ενός
τόπου συνάντησης όλων των καταπιεσμένων: την Darkland! Ο τόπος
της γιορτής των βασανισμένων! Μια γοητευτική χώρα που υμνεί τη
διαφορετικότητα! Η φωτεινή, ευγενική και παραμυθένια πλευρά του

Ταυτότητα της Παράστασης

facebook-AFISA-DARKLAND

Μουσικοθεατρική παράσταση

Ερμηνεύουν: Μιχαήλ Δουκάκης, Αναστασία Χαραλαμποπούλου, Ευαγγελία Τσιάρα
Πιάνο: Ιωάννα – Μαρία Αβραάμ
Διδασκαλία τραγουδιών: Έλλη Πασπαλά
Επιμέλεια κίνησης: Μαρίζα Τσίγκα
Σκηνικά – Κοστούμια: Άρτεμις Θεοδωρίδη
Video projections: Θανάσης Χατζής
Σχεδιασμός μακιγιάζ: Αναστάσης Παπαλέξης
Φωτογραφίες: Enri Canaj
Επεξεργασία μουσικού υλικού: Δημήτρης Δερμάνης
Special effect: Dry ice creations

Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Φοιτητικό: 8 ευρώ
Ανέργων-ατέλειες: 5 ευρώ

https://www.facebook.com/events/1619571588270199/?source=1

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00
Από 1 Νοεμβρίου έως 25 Ιανουαρίου στο Θέατρο «Φούρνος»
(Μαυρομιχάλη 168, Τηλ.2106460748)

Μια παραγωγή της Α.Μ.Κ.Ε. «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ»
http://theatremylife.blogspot.gr/search/label/%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%A5%CE%9E%CE%95%CE%99%CE%A3?updated-max=2014-02-09T23:58:00%2B02:00&max-results=20&start=20&by-date=false

Βιογραφικά:

Μιχαήλ Δουκάκης
Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη στις 23-10-1988. Κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα αλλά το μισό έτος περιοδεύει στην επαρχία. Σπούδασε ηθοποιός στο Θέατρο Τέχνης <<Κάρολος Κουν>> και εικαστικός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών της ΘΕατρικής Συντροφιάς Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με σημαντική προσφορά στην Πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και στα Ιωάννινα ως ηθοποιός σε θέατρα της πόλης καθώς και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φοιτητικού Θεάτρου (2009-2010). Από το 2000 έχει τη δική του θεατρική ομάδα. Ιδρυτής μαζί με άλλους 9 καλλιτέχνες και καλλιτεχνικός διευθυντής της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας <<ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ>>. Εμπνευστής και διοργανωτής του <<Φεστιβάλ των Νησιών>> που πραγματοποιείται σε δέκα νησιά κάθε χρόνο.

Ιωάννα – Μαρία Αβραάμ
Η Ιωάννα-Μαρία Αβραάμ ξεκίνησε πιάνο στην ηλικία των 9 ετών στη Μυτιλήνη. Ακολούθησαν σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο και κατόπιν στο Ωδείο Αθηνών απ’ όπου και αποφοίτησε από την τάξη της κας Λουκίας Φιλλιπόνη. Μαθήτευσε με την Pr. Irina Zaritskaya του Royal College of Music στο Λονδίνο και στην Ecole Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot στην τάξη της Germaine Mounier και της Nina Patarcek στη Μουσική Δωματίου. Ακολούθως ολοκλήρωσε τις θεωρητικές σπουδές με το Πτυχίο Φούγκας και το Bachelor in Humanities with Music από το ανοιχτό πανεπιστήμιο του Λονδίνο. Έχει πραγματοποιήσει ατομικά ρεσιτάλ και συναυλίες Μουσικής Δωματίου στην Ελλάδα και τη Γαλλία,
συνεργαστεί με σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και συμπράξει με την Ορχήστρα Δωματίου της Λυρικής Σκηνής . Από το 2006 πραγματοποιεί συναυλίες και ως μέλος Piano Duo, με ξεκίνημα το βραβείο Καλλιτεχνικής Ερμηνείας στον παγκόσμιο διαγωνισμό Seiler στο Ρέθυμνο.Τα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει περιλαμβάνουν τους: Sontraud Speidel, Duo Ganev, Γιάννη Βακαρέλλη, Friedrich Gevers, Christopher Elton, Μαρτίνο Τιρίμο, Λ. Μπογιατζίεβα, R.Rigeissen, Δημητρη Αγραφιωτη, Χρήστο Παπαγεωργίου, Vladimir Viardo. Συνεργάζεται με το ‘Ωδείο Κλασσικής και Σύγχρονης Μουσικής’, Σπ. Μάζη.

Ευαγγελία Τσιάρα
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θεωρητικά της μουσικής (πτυχίο φούγκας), κλασσική κιθάρα, φοίτησε στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης «Μοντέρνοι Καιροί» και για επτά χρόνια ήταν μέλος του εργαστηρίου φωνητικής τέχνης και έρευνας του Σπύρου Σακκά. ‘Εχει πάρει μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού από την Δόμνα Σαμίου, drums από τον Ανδρέα Νικόλη αλλά και κλασσικού μπαλέτου, μοντέρνου και σύγχρονου χορού, oriental και tap dance. Συμμετείχε στις μουσικοθεατρικές παραστάσεις «Woman», θέατρο Τέχνης (σκην. Κων/νος Αρβανιτάκης), «Musica Mista» και «Η αρπαγή της ηνωμένης Ευρώπης», θέατρο το τρένο στο Ρουφ (σκην. Τατιάνα Λύγαρη), «Pamesan alote», θέατρο Αττικού Άλσους (σκην. Νατάσσα Ζούκα), «Variétè σε 128 πράξεις», θέατρο Ροές (σκην. Σπύρος Σακκάς), και στις παιδικές παραστάσεις «Ο κόσμος ανάποδα», πολυχώρος PassPORT, «Παιγνιωδώς», θέατρο Εμπρός, «ο Καρυοθραύστης», δημ. θέατρο Αργυρούπολης.Τραγουδάει και παίζει επαγγελματικά λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική, καθώς και έθνικ, τζαζ και ροκ, και παρουσιάζει τα προγράμματά της σε μουσικές σκηνές. Επίσης, κάνει μουσική διδασκαλία και μαθήματα φωνητικής αγωγής.Είναι απόφοιτη του ΙΕΚ Κορυδαλλού, τμήμα Προσχολικής αγωγής.

Πάρε κι εσύ μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση Darkland!

Αν υποθέσουμε πως ζεις κι εσυ σ’ έναν τόπο που για διάφορους λόγους έχει “σκοτεινιάσει”, ποιά είναι η δική σου πρόταση; Αφού διαβάσεις προσεκτικά το δελτίο τύπου της παράστασης, στείλε υλικό (φωτογραφία, κολάζ, κείμενο, video, εικαστική σύνθεση, ποίημα, animation) στο e-mail:
theatremylife@gmail.com. Οι καλύτερες προτάσεις θα προβάλλονται σε
γιγαντοοθόνη ως φόντο της σκηνής και οι δημιουργοί θα μνημονεύονται
μετά το τέλος κάθε παράστασης. Το υλικό θα πρέπει να είναι σε μορφή
mp4 , διαστάσεων 1024 επί 768, με μεγάλο contrast. Σε περίπτωση video, animation, video art, να μην υπερβαίνει τα 3 λεπτά. Οι δημιουργοί θα πρεπει να είναι οι μοναδικοί κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων.

Χορηγός Επικοινωνίας:Greekpress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Εσύ τι λες? Πως θα εντυπωσιάσεις??

  - Καλή χρονιά! Ελπίζω η νέα σας χρονιά να ξεκίνησε, έχοντας στο διάβα της λαμπρές προϋποθέσεις, όσο βέβαια μας...

Close