Ελληνοτουρκικά

Στην απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών αιχμαλώτων προχώρησε ο Ερντογάν αμέσως μετά την ΄΄πόρτα΄΄ Μπόλτον σε Τούρκο πρέσβη για την υπόθεση του πάστορα.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα

Τραγωδία στην Ιταλία: «Δεκάδες νεκροί” αναφέρει η ιταλική υπηρεσία άμεσης βοήθειας, για «τεράστια τραγωδία” κάνει λόγο ο υπουργός Μεταφορών. 
Διαβάστε περισσότερα...

Απόψεις

Μετά από 167 μέρες στις φυλακές  της Αδριανούπολης, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης αφέθηκαν ελεύθεροι! Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας οδηγήθηκαν εκ νέου στο δικαστήριο, για έκτη φορά,όπου κατέθεσαν ξανά το αίτημα απελευθέρωσης.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκκλησία

Η Κοίμησις, η Ταφή, η Ανάσταση και η Μετάσταση της Παναγίας

Έτσι ο Θεός δια της Θεοτόκου, γίνεται άνθρωπος και οι άνθρωποι δια της Θεοτόκου γίνονται θεοί. Να λοιπόν ότι η θέσις της υπεραγίας Θεοτόκου, είναι σημαντικοτάτη εις την ιστορία της σωτηρίας. Εις εκείνο το θαυμαστό όραμα του Ιακώβ με την…

Αγιολόγιο

Εικόνα και Λέξεις

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Στέφανου Τσιτσιπά: “Σώθηκα από πνιγμό, ο Θεός μού έδωσε μια…

EL PAIS: «ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  Eίναι ο τίτλος στο αφιέρωμα που δημοσιεύει σήμερα η ισπανική εφημερίδα El Pais στον Έλληνα πρωταθλητή, θυμίζοντας μία δυσάρεστη ιστορία του 2015, όταν παραλίγο να πνιγεί στην Κρήτη.

13χρονος στην Αλαμπάμα ξύπνησε από το κώμα μόλις δώρησαν τα όργανά του

Παγκόσμια αίσθηση και συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία ενός 13χρονου που είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά τραύματα σε ατύχημα και ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγο αφού οι γονείς του υπέγραψαν τα έγγραφα δωρεάς των οργάνων του.

Video

ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Γράφει ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;ΙΟΥΝΙΟΣ 2018…ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ…ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ…ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ…ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!! ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Τα 2 σημεία…

Το Θαύμα: Η εκπληκτική ταινία που βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά

Ένα αληθινό γεγονός διάρκειας 128 ημερών, που συντάραξε και έφερε σε μετάνοια εκατοντάδες ανθρώπους στην πόλη Κουιμπίσεβ (σημερινή Σαμάρα) της Σοβιετικής Ρωσίας, την εποχή που επικρατούσε το κομμουνιστικό καθεστώς.

Ο Καιρός Σήμερα

22° Καθαρός Ουρανός
Kolonaki - 15 Α΄θγουστος
22° 22°

Καθαρός Ουρανός

22°

  • Πεμ

  • Παρ

  • Σαβ

  • Κυρ

bs-listing-slider-3 bs-listing-single-tab">

Συνταγές

Άγιον Όρος

Αγιολόγιο

1 της 339

Έρευνα