Αυτή την Τετάρτη (18.10) η Ορθόδοξη Αλήθεια κυκλοφορεί με ένα μοναδικό εκδοτικό ντοκουμέντο

 

Αυτή την Τετάρτη (18.10) η Ορθόδοξη Αλήθεια κυκλοφορεί με ένα μοναδικό εκδοτικό ντοκουμέντο: Η ιστορία της Καινής Διαθήκης του 1903, σε καλλιτεχνική σκληρόδετη έκδοση. Άλλο ένα εξαιρετικά σπάνιο βιβλίο θρησκευτικών που διδασκόταν στα σχολεία επί χρόνια. Η Ορθόδοξη Αλήθεια εκδίδει και πάλι τα αυθεντικά σχολικά θρησκευτικά που μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ορθοδόξων Ελλήνων, ως «απάντηση» στη σημερινή ισοπέδωση του μαθήματος.
Μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορούν και τα «Ορθόδοξα Προσωπάκια» η πρώτη θρησκευτική εφημερίδα για παιδιά.
H εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την εξομολόγηση του σπουδαίου προπονητή του μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη, πρώην υπουργού και βουλευτή, ο οποίος σε συνέντευξή του εξηγεί γιατί η πίστη αποτελεί την ωραιότερη συντροφιά για τον άνθρωπο. «Ο πνευματικός μου με βοήθησε τότε που έβριζα», λέει.
Η «Ορθόδοξη Αλήθεια» δημοσιεύει τους αναλυτικούς πίνακες με τα χρήματα που έδωσαν οι Μητροπόλεις το 2016 για φιλανθρωπικό έργο. Ξεπέρασε τα 124.000.000 ευρώ το ποσό που διέθεσε η Εκκλησία για κοινωνικές παροχές. Πάνω από 1.000.000 άτομα ωφελήθηκαν από υπηρεσίες και ιδρύματα.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
* Φουντώνει διαρκώς το κίνημα κατά των νέων Θρησκευτικών. Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι γονείς, δεν δέχονται να διδαχθούν τα παιδιά τους το υλικό των Φακέλων του υπουργείου Παιδείας, ως ακατάλληλο και αντισυνταγματικό.
* Ο μακαριστός π. Αναστάσιος Θεολόγου , κτήτορας του ναού της Αγίας Ακυλίνας και βιογράφος της Αγίας.
* «Ιερός» φόβος ότι η Θράκη θα γίνει όπως η Καταλονία!
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.ά.
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,9 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Ορθόδοξη Αλήθεια