Μην ξαναπαγώσετε τα τρόφιμα που ξεπαγώσαν

Αποφασίσατε να κατεβάσετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε.

Και τώρα τι κάνετε;
Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη;
Όχι ,όχι, όχι!

Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 4 πράγματα που πρέπει να μάθουν τα παιδιά πριν γίνουν 5 ετών

Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων.

Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο».

Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο!

ΔιατροφήέρευνακατάψυξητρόφιμαΥγεία