Έλληνας εκπαιδευτής εντυπωσίασε την Frontex με τον “κομάντο” σκύλο του

 

αρχείο λήψης

Επιδείξεις αστυνομικών σκύλων από 5 επιλεγμένους εκπαιδευτές από το σύνολο των πιστοποιημένων εκπαιδευτών του ευρωπαϊκού οργανισμού FRONTEX μεταξύ των οποίων ήταν και Έλληνας -στέλεχος της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού – έγιναν στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνοριακής Φύλαξης» στη Βαρσοβία.
Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό η εμφάνισή του συγκέντρωσε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιδόσεων.
Βεβαίως αυτό δεν ήταν το βασικό μέρος της εκδήλωσης – αν και εντυπωσιακό. Η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνοριακής Φύλαξης (ED4BG)» διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Frontex, για 6η συνεχόμενη χρονιά, όπου προβάλλεται το έργο των Αρχών Επιτήρησης Συνόρων των Κ-Μ της Ε.Ε. και επιδιώκεται η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και η ανταλλαγή εμπειριών – βέλτιστων πρακτικών με στόχο την προαγωγή του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε έκθεση με τη συμμετοχή 39 Εθνικών Αρχών Φύλαξης Συνόρων από 28 Κ-Μ της Ε.Ε. και Ενιαίου Χώρου Schengen καθώς και 22 Ευρωπαϊκών, Διεθνών και Άλλων Οργανισμών.

Το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ συμμετείχε για άλλη μία φορά με ξεχωριστό περίπτερο προβάλλοντας το πολύπλευρο έργο του και αναδεικνύοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν καθημερινά τα στελέχη του στην κοινωνία των Αρχών επιβολής του νόμου σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το σημείο προβολής του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έτυχε ιδιαίτερα αυξημένης επισκεψιμότητας και θετικών σχολίων από τους παρευρισκόμενους, ενώ το τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ε.Ε., κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού κ FabriceLeggeri.

Πηγή: OnAlert.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Επόμενη στάση στο όμορφο Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια

Ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή χωριά των Ζαγοροχωρίων είναι το Πάπιγκο,

Close