Προσοχή! Μην αγοράζετε φιλέτα κοτόπουλου που έχουν αυτή την εμφάνιση (βίντεο)

Το φιλέτο κοτόπουλο θεωρείται μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή θέλουν να χάσουν μερικά κιλά.

Μόνο που τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια αύξηση ύψους στα ποσοστά λίπους των πουλερικών, η οποία στις ΗΠΑ φτάνει αγγίζει το 224%.

Η Οργάνωση «Compassion in World Farming» για τη βελτίωση των συνθηκών και πρακτικών στις μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες δημοσίευσε ένα βίντεο που εξηγεί πότε ένα φιλέτο κοτόπουλο έχει μεγαλύτερη ποσότητα λίπους από αυτή που θα έπρεπε.

Το μυστικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, βρίσκεται στις λευκές ραβδώσεις που εμφανίζονται πολλές φορές παράλληλα με τους μύες του κρέατος.

Όσο πιο μεγάλες και ορατές είναι, τόσο χειρότερη είναι η ποιότητα του κοτόπουλου, καθώς το ποσοστό πρωτεΐνης μειώνεται σημαντικά.

(Α) άριστη ποιότητα, (Β) μέτρια ποιότητα, (Γ) κακή ποιότητα

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/02/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%bc%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85.html#ixzz4YzDsnVbw

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
mevlut_cavusoglou
Κατηγορώ Τσαβούσογλου κατά της ελληνοκυπριακής πλευράς για το Κυπριακό

Ευθύνες στην ελληνοκυπριακή πλευρά για τα προβλήματα στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό επέρριψε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου,...

Close