Το Facebook καταργεί ένα μισητό από όλους χαρακτηριστικό

Τι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στο facebook! 

Το Facebook καταργεί ένα χαρακτηριστικό που ουκ ολίγοι χρήστες του δικτύου αγνοούν. Ο λόγος για το φάκελο προσωπικών μηνυμάτων «Άλλα» που μέχρι τώρα βρίσκονταν δίπλα στα «Εισερχόμενα».

Ο φάκελος «Άλλα» («Other» στα Αγγλικά), ήταν προσβάσιμος μόνο από την έκδοση του Facebook στον Ιστό κι όχι από την εφαρμογή και εκεί κατέληγαν τα μηνύματα που μας έστελναν χρήστες του δικτύου με τους οποίους δεν ήμασταν «φίλοι».

«Το Facebook μόλις ξεφορτώθηκε κάτι που όλοι μισούσαν», σημειώνει χαρακτηριστικά το περιοδικό Time, δείχνοντας την εκτίμηση που έχαιρε το χαρακτηριστικό αυτό από τους χρήστες.

Μετά την εφαρμογή της αλλαγής, που σημειωτέον, δεν έχει γίνει ακόμη στο ελληνικό Facebook, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μήνυμα σε όποιον άλλον χρήστη επιθυμούν, κι αυτός θα επιλέγει εάν θέλει να δεχτεί το μήνυμα ή να το αγνοήσει, χωρίς ο αποστολέας να γνωρίζει την τύχη του μηνύματος.

«Θέλαμε πραγματικά να κάνουμε το Messenger το μέρος εκείνο όπου μπορείς να βρεις και να συνδεθείς ιδιωτικά με οποιονδήποτε θέλεις, αλλά να σε πλησιάζουν μόνο άνθρωποι που εσύ θες να επικοινωνείς μαζί τους», σημείωσε το στέλεχος της εταιρείας, David Marcus, σε μήνυμά του. «Τώρα, το μόνο που χρειάζεσαι για να μιλήσεις οικονικά με οποιονδήποτε στον κόσμο, είναι το όνομά του», συμπλήρωσε.

 

 

Newsbeast

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Πρέπει να βάζετε τα λεμόνια σας στην κατάψυξη; 
Πρέπει να βάζετε τα λεμόνια σας στην κατάψυξη; 

Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στην

Close