Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας ενώ είναι εν ζωή, εμφανίζεται μέσα σε αεροπλάνο και το σώζει!

-Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας ενώ είναι εν ζωή εμφανίζεται μέσα σε αεροπλάνο και το σώζει!Το θαύμα έγινε πριν λίγες ημέρες….παρουσίας και εβραίων μέσα στο αεροπλάνο!…

Διηγείται ο Λάζαρος Φιλίππου:

Στην πρωινή πτήση της TUS-AIR από την Κύπρο στην Ισραήλ, προχθές Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 λιπότυμησε ο Κυπριος πιλότος (κυβερνήτης), κάποιος Παναγιώτης.

Δέκα λεπτά πριν από την προσγείωση στην Ισραήλ είχαν πρόβλημα με τους κινητήρες, ο πιλότος λιποθυμούσε και ένιωσε δύο ζεστά χέρια να πάρουν το τιμόνι και να πλεύσουν το αεροσκάφος πίσω στη Λάρνακα.

Απόρρητο: roula_manika

Εικοσιδύο Εβραίοι επιβάτες πανικοβαρήθηκαν και φώναζαν «θα πεθάνουμε, θα πεθάνουμε», εκτός από έναν Ορθόδοξο Αρχιμανδρίτη από τη Νασερέτ π. Ανδρέα (00972524701510) ο οποίος έκανε ακλόνητο κομποσχοίνι λέγοντας την ευχή.

Τελειώνει ο ίδιος η πτήση και ο πιλότος φιλάει ευλαβικά το χέρι του Αρχιμανδρίτη και προφανώς του συγκρούεται με την επιμονή να πει πως είναι ο Γέροντας που ήταν δίπλα στον Αρχιμανδρίτη.

Ο απάντησε ο Αρχιμανδρίτης πως δεν υπήρχε κανένας Γέροντας δίπλα του!

Ο πιλότος τα έχασε και του λέει: “Ένας πολύ λίγο αδύναμος με άσπρα γένια Γεροντάκος, αυτός κρατούσε τα χέρια μου, αυτός μας έσωσε”.

Τότε του δείχνει ο Αρχιμανδρίτης τη φωτογραφία του Γέροντα Εφραίμ του Φιλοθέτη εναντίον Αριζονίτη και τότε μένει άμβυμος ο πιλότος.

Ζει ο Γέροντας μας άγιος θαυματουργεί και μας βοηθά!

Ας είναι ευλογημένος στους αιώνες των αιώνων!

Αμήν.

arizonaofmyheart.wordpress.com

Σχόλιο που άφησε ο Λάζαρος Φιλίππου στο παρακάτω βίντεο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το πανό διαμαρτυρίας που ανήρτησε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος για την αλλαγή ταυτότητας φύλου

Έλληνες: Η χριστιανική ηθική δολοφονήθηκε»

Close