Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας ενώ είναι εν ζωή, εμφανίζεται μέσα σε αεροπλάνο και το σώζει!

-Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας ενώ είναι εν ζωή εμφανίζεται μέσα σε αεροπλάνο και το σώζει!Το θαύμα έγινε πριν λίγες ημέρες….παρουσίας και εβραίων μέσα στο αεροπλάνο!…

Διηγείται ο Λάζαρος Φιλίππου:

Στην πρωινή πτήση της TUS-AIR από την Κύπρο στην Ισραήλ, προχθές Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 λιπότυμησε ο Κυπριος πιλότος (κυβερνήτης), κάποιος Παναγιώτης.

Δέκα λεπτά πριν από την προσγείωση στην Ισραήλ είχαν πρόβλημα με τους κινητήρες, ο πιλότος λιποθυμούσε και ένιωσε δύο ζεστά χέρια να πάρουν το τιμόνι και να πλεύσουν το αεροσκάφος πίσω στη Λάρνακα.

Εικοσιδύο Εβραίοι επιβάτες πανικοβαρήθηκαν και φώναζαν «θα πεθάνουμε, θα πεθάνουμε», εκτός από έναν Ορθόδοξο Αρχιμανδρίτη από τη Νασερέτ π. Ανδρέα (00972524701510) ο οποίος έκανε ακλόνητο κομποσχοίνι λέγοντας την ευχή.

Τελειώνει ο ίδιος η πτήση και ο πιλότος φιλάει ευλαβικά το χέρι του Αρχιμανδρίτη και προφανώς του συγκρούεται με την επιμονή να πει πως είναι ο Γέροντας που ήταν δίπλα στον Αρχιμανδρίτη.

Ο απάντησε ο Αρχιμανδρίτης πως δεν υπήρχε κανένας Γέροντας δίπλα του!

Ο πιλότος τα έχασε και του λέει: “Ένας πολύ λίγο αδύναμος με άσπρα γένια Γεροντάκος, αυτός κρατούσε τα χέρια μου, αυτός μας έσωσε”.

Τότε του δείχνει ο Αρχιμανδρίτης τη φωτογραφία του Γέροντα Εφραίμ του Φιλοθέτη εναντίον Αριζονίτη και τότε μένει άμβυμος ο πιλότος.

Ζει ο Γέροντας μας άγιος θαυματουργεί και μας βοηθά!

Ας είναι ευλογημένος στους αιώνες των αιώνων!

Αμήν.

arizonaofmyheart.wordpress.com

Σχόλιο που άφησε ο Λάζαρος Φιλίππου στο παρακάτω βίντεο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Το πανό διαμαρτυρίας που ανήρτησε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος για την αλλαγή ταυτότητας φύλου

Έλληνες: Η χριστιανική ηθική δολοφονήθηκε»

Close