Ψάρι στην λαδόκολλα

Ψάρι στην λαδόκολλα Μερίδες 4

Χρ.πρ 10

Χρ.ψης 20

Υλικά

4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας σας 1 ρίζα φινόκιο κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες 1 κ.σ κάπαρη 8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση 4 κ.σ ελαιόλαδο 2 φρ. Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.γλκ φρέσκο θυμάρι 4 μεγάλες λαδόκολλές

Διαδικασία

Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο εργασίας σε κάθε λαδόκολλα στο κέντρο ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φοινόκιο , τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάπαρη, το θυμάρι. Περιχύνουμε κάθε φιλέτο με 1 κ.σ ελαιόλαδο. Κλείνουμε σε πακέτο την λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω. Γυρίζουμε την λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 20. αφήνουμε στην λαδόκολλα τα φιλέτα μέχρι να σερβίρουμε για να διατηρηθούν ζεστά. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

G.Lekkas – Greekpress.gr Επικοινωνία: lekkas.ge@yahoo.gr Blog: http://lekkas-giorgos.blogspot.gr/ Pinterest: http://pinterest.com/GiorgosLekkas/boards/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read previous post:
Ο γέροντας Εφραίμ για τον πνευματικό του γέροντα Ιωσήφ- Παρουσίαση τόμου

Με την ευκαιρία της εκδόσεως του τόμου του Αρχιμ. Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ι.Μ. Μονής Βατοπαιδίου, «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (1.7.1921 –...

Close